Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Klerk Logistics AEO-gecertificeerd



Tholen - Klerk Logistics uit Barendrecht ontving onlangs positief nieuws van de douane: het bedrijf mag vanaf nu het AEO-certificaat voeren. Het AEO-certificaat biedt allerlei voordelen in het internationale handelsverkeer. Dit certificaat biedt tal van voordelen op het gebied van douanezaken zoals minder administratieve en fysieke controles en voorrang bij de containerscans.



"Feitelijk zorgt dit voor een verlenging van de haven naar onze loods. Anders heb je per keer een plaatsingscertificaat nodig", constateert Dokus de Klerk. Hij is trots op het certificaat. "Er komt nogal wat bij kijken om het certificaat te bemachtigen."



Het koelhuis van Klerk Logistics Barendrecht is gespecialiseerd in het koelen en opslaan van groenten en fruit. "Wij beschikken over drie grote koelcellen die plaats bieden aan minstens 600 pallets. Deze koelcellen kunnen wij per cel op verschillende temperaturen instellen. Ook beschikken wij over vijftien bananen cellen. Hier kunnen wij een complete auto bananen in één cel plaatsen."



Voor meer informatie:
Klerk Logistics
Koopliedenweg 5
2991 LN Barendrecht
The netherlands
Tel: (0031)180 531373
Fax: (0031)180 531364
dokus@gdkgroup.nl
www.gdkgroup.nl