Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
#groenemaandag

HelloFresh start campagne voor groentenconsumptie

Het RIVM oordeelde in januari nog dat Nederlanders te weinig groenten en te veel vlees eten. In de praktijk blijkt het voor velen toch best een uitdaging te zijn. Wie is er niet groot geworden met minstens een paar keer in de week het welbekende avg-tje (aardappelen, vlees en groente)? Maar liefst de helft van de Nederlanders vindt een gerecht zonder vlees of vis dan ook maar saai. Soms kan het ook best moeilijk zijn om een alternatief voor vlees of vis te verzinnen.

Meer groente en minder vlees, daar kan HelloFresh zich wel in vinden. Daarom start het bedrijf op maandag 13 maart met #groenemaandag, waarmee het een stap wil zetten naar een groener menu. Hoe? Door vijf weken lang op maandag gerechten met veel groenten, zonder vlees of vis, te promoten.

Op de website van HelloFresh kan men  kiezen uit een van de vegetarische gerechten die je op maandag kunt bereiden. Via een blog neemt het bedrijf haar klanten mee op een 'groente'-ontdekkingsreis, met tips en tricks, bijvoorbeeld over hoe je ook kinderen aan de groenten krijgt. Dat wordt afgewisseld met ideeŰn om meer groenten in je dagelijkse routine te sneaken. Als feestelijke afsluiter wordt er geopteerd voor het bakken van gezonde, zoete taarten met groenten.

Bron: Hello Fresh

Publicatiedatum: 13-3-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: