Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Aardappelverpakking wint Amerikaanse prijs

Het Amerikaanse Fresh Solutions Network heeft een onderscheiding gekregen van de Graphic Design USA. De American Packaging Design Awards werd uitgereikt voor het ontwerp van de verpakking voor Side Delights Flavorables. Deze verpakking voor verse aardappelen maakt gebruik van levendige kleuren en duidelijk aangegeven smaakprofielen.

"We wilden inspelen op smaaktrends onder consumenten. We droegen daarom ons team van ontwerpers op om de smaakcombinaties duidelijk naar de consument toe te communiceren, terwijl het verpakkingsontwerp ook op zichzelf goed in de schappen op moest vallen," zegt Kathleen Triou van Fresh Solutions Network. "We hebben de verpakking ontworpen voor een consument die enthousiast wil worden gemaakt over zijn of haar keuze voor voeding en die houdt van gebruiksgemak en snelle, gezonde en smaakvolle maaltijden."

Side Delights Flavorables 

De American Package Design Awards moedigen deelnemers aan om met hun verpakking de boodschap van het product over te brengen, het merk te promoten en de consument tot aanschaf over te halen. De winnaars worden niet alleen bepaald aan de hand van het visuele ontwerp, maar ook op hoe het product en de verpakking inspelen op specifieke trends onder consumenten en de doelstellingen voor marketing. 
 
Side Delights Flavorables zijn drievoudig gewassen rode en gele kleine aardappelrassen. De productlijn komt in de kruidenmelanges Smokin' Tomato, Malaysian Curry en Chimichurri. De aardappelen zitten in een tray van 0,45 kg die in de magnetron kan worden opgewarmd.
 
De verpakking is ontworpen om met name consumenten van de millennia-generatie aan te spreken. Deze jongere generatie is meer geneigd om nieuwe smaakervaringen op te zoeken. De verpakking bevat duidelijke labels voor consumenten met een interesse in producten die veganistisch, glutenvrij en vrij van GGO-ingrediŽnten zijn. De Side Delights Flavorables zijn daarmee een fris alternatief voor de standaard aardappelopties. 
 
Contact:
Kathleen Triou
Fresh Solutions Network, LLC
Cell: 209-627-6800

Publicatiedatum: 13-3-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: