Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Citrustelers willen keurmerk 'Made in Pakistan'

'Made in Pakistan' zou een keurmerk moeten worden voor vijf industriŽle exportsectoren als het aan leden van de export georiŽnteerde sectoren ligt. De industriŽlen geloven dat dit een einde zal maken aan "de vervalsing op internationaal niveau, waar Pakistaanse producten opnieuw worden geŽxporteerd in naam van de vervalste exporteurs."

"Vooral in de fruitsector wordt op deze wijze waarde toegevoegd. Zo worden de vruchten geplukt van de enorme productie die we in dit land hebben. Er worden zakelijke deals gesloten tussen bedrijven die sap winnen en verwerken (in verschillende landen) en onze exporteurs, maar het keurmerk zou de volledige exportvoordelen moeten maximaliseren", beweren exporteurs.

De Pakistaanse Autoriteit voor Handelsontwikkeling (Trade Development Authority of Pakistan of TDAP) doet zijn best om Pakistaanse merken in verschillende landen te promoten door het uitwisselen van handelsdelegaties en vertegenwoordigers in verschillende gerenommeerde handelsbeurzen, en door het organiseren van exportpromotieconferenties en seminars met verschillende thema's.

Publicatiedatum: 16-3-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: