Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Automatiseren van processen in onze business is echt belangrijk"

Euro Gijbels breidt uit met 4.000 m2

Tholen - Bij Euro Gijbels is men momenteel bezig met de nieuwbouw van een nieuw magazijn van 12 meter hoog. Het wordt een geconditioneerde ruimte van 1000 vierkante meter en vier verdiepingen hoog. "Vanwege de toenemende bedrijfsactiviteiten waren we genoodzaakt om onze huisvesting uit te breiden. Dit hebben we eind 2016 besloten", vertelt John Gijbels. Hij is van de vierde generatie Gybels. "Euro Gijbels is de afgelopen jaren gegroeid, zowel bij bestaande als nieuwe klanten. Het werd elk jaar moeilijker en moeilijker om in de huidige ruimte 'ons ding' te doen. In oppervlakte gaan we van 15.000 m2 naar 19.000m2."



Ruimte voor uitbreiding verpakkingscentrale

Hij geeft aan dat Euro Gijbels dankzij deze investering in de toekomst meer ruimte zal hebben om onze processen nog beter te automatiseren. "Verder kunnen we nu ook onze eigen kwaliteitsvolle producten beter in de kijker krijgen, doordat er terug ruimte komt voor de uitbreiding van onze verpakkingscentrale. Hier verpakken we alleen het beste van het beste. We merken dat onze klanten meer en meer gezond en kwaliteit wensen. We spelen daarop in door de verpakkingscentrale uit te breiden, omdat de vraag naar ons topgamma groter werd. Verder hebben we ook een algemene betere omzet. Ons familiebedrijf probeert zo flexibel mogelijk te blijven en zo snel mogelijk met de nieuwste trends mee doen. We hebben alles in eigen beheer en hebben een kleine hiërarchie: dat is een punt dat zich vaak als belangrijk voordeel uitspeelt."



Automatiseren
Euro Gijbels werkt constant aan de interne processen. "Het automatiseren van processen in onze business is echt belangrijk. Ze verminderen foutmarge en versnellen de roulatie van producten. Verder hebben we ook nog een geweldig bestelplatform gecreëerd waar onze klanten en wij simpel op kunnen werken. Dit in ons achterhoofd gehouden hebben we een eigen IT-firma opgericht. Deze organisatie, met vier generaties ervaring, kan geweldige innovaties implementeren."

Voor meer informatie:
EGRS
Euro Gijbels
Acaciastraat 21
2440 Geel - België
Telefoon: +32 478 60 17 47
gunther.aerts@egrs.be
www.egrs.be
www.eurogijbels.be