Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Aoweite Biotechnology

China internationaal marktleider van rijpingstechnologie

"De Chinese AGF-sector kampt met drie grote problemen. Ten eerste bewaren telers hun geoogste producten niet op de juiste manier, wat leidt tot kwaliteitsverlies tijdens transport en opslag. Ten tweede is de mate van commercialisering van de markt nog altijd laag. Ten derde wordt de groei van het marktaandeel van kwaliteitsproducten belemmerd als gevolg van de hevige concurrentie binnen de sector," vertelt de heer Wang van Aoweite Biotechnology.



Aoweite is een biotechnologisch bedrijf dat werd opgericht in 1996. "We leveren alle soorten conserveer- en rijpingsproducten aan zowel binnen- als buitenlandse klanten. Onze belangrijkste producten zijn onder meer methylcyclopropeen (1-MCP), rijpingsmiddelen, schimmelwerende en ethyleen absorberende middelen," vervolgt Wang.



"1-MCP is een gemakkelijk toepasbaar en goedkoop middel om de kwaliteit van groenten en fruit gedurende de bewaarperiode te verbeteren. Momenteel mogen maar twee bedrijven in China dit product leveren, waaronder wijzelf. Sinds 2006 hebben wij een 1-MCP -aandeel op de binnenlandse markt van 80%. Voor onze 1-MCP-producten hoeft alleen water gebruikt te worden en zijn er geen andere middelen nodig. Onze klanten zijn vooral grote tot middelgrote AGF-bedrijven. Nu de registratie van onze producten in het buitenland bijna rond is, zal ons klantenbestand in Europa en de Verenigde Staten het komende jaar snel groeien."
 
"Rijpingsmiddelen zijn onze andere hoofdcategorie. Deze producten worden vooral gebruikt in de bananen-, mango-. papaja- en abrikozenteelt en bij andere fruitsoorten die gevoelig zijn voor ethyleen."



"Wij kijken met tevredenheid terug op de afzet van de laatste jaren. Hoewel de omzet jaarlijks groeit, zijn de prijzen redelijk stabiel gebleven. In 2016 hebben we onze omzet weten te verdubbelen ten opzichte van 2015 en in de toekomst hopen we ook de overzeese markt verder te ontwikkelen. Om een efficiƫnte toepassing van onze producten in China te bevorderen, zouden telers de kwaliteit van hun producten voor de oogst beter moeten evalueren. Wij hopen dat de Chinese regering de octrooibescherming aanscherpt zodat onze belangen effectief beschermd worden."


Mr.Wang
Shandong Aoweite Biotechnology
http://sdaoweite.en.alibaba.com
Mobile: +86 186 1522 5880
Email: sales@awt-biotech.com

Publicatiedatum: