Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Carlos Andre de Faria, Sun City in Bleiswijk

"Stabiele mango-aanvoer Brazilië"

Tholen - Traditioneel is de vraag naar mango's in deze periode toenemend als gevolg van de lage beschikbaarheid van Europees fruit. "Ik verwacht dat de markt zeker tot eind april sterk blijft met prijzen van 7 euro en misschien meer voor de reguliere mango's", vertelt Carlos Andre de Faria van Sun City in Bleiswijk. Hij verwacht de komende weken een afnemend volume vanuit Peru en een stabiele aanvoer vanuit Brazilië van zo'n 80 containers, waarvan 50% zonder vezels.



"Peru stuurt nu rond de 150 containers, maar de kwaliteit is minder dan vorige maand, daarom kiezen sommige bedrijven voor andere herkomsten. Brazilië stuurt nu wekelijks 80 containers, waarvan 25% Palmer, 50% Tommy Atkins en 25% Keith. Hiervan is 50% zonder vezels en 50% Tommy Atkins voor Europa en het Verenigd Koninkrijk. Dat volume zal redelijk stabiel blijven."



Voor meer informatie:
Carlos André de Faria
Sun City bv
Klappolder 191
2665 MP Bleiswijk
Tel: 010-2667640
andre@suncity-fruit.nl
www.scf-mango.com