Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Meerdere zakjes met gesneden appelen in verzamelverpakking

Crunch Pak, leverancier van gesneden appelen, maakt bekend dat ze Multipacks gaan uitbrengen, kleinere zakjes die in een grotere zak verpakt zijn. Deze zullen binnenkort in de winkels verkrijgbaar zijn. Afzonderlijke zakjes Crunch pak appelen, die voorheen in plastic bakjes werden verkocht, worden nu verpakt in draagbare plastic zakjes met een aantrekkelijker design voor klanten. 

Crunch Pak wil de klanten graag voorzien van innovatieve snackproducten, dus de Multipack was een logische stap voor het bedrijf. Aangezien gemakkelijke verpakkingen steeds populairder worden, kopen mensen snel gezonde producten die leuk en makkelijk zijn. Tony Freytag, onderdirecteur van Crunch Pak: "Onze focus ligt op het helpen van mensen die gezondere snacks willen eten. We evalueren onze producten constant om te kijken hoe we ze kunnen verbeteren, innovatie zit in ons bloed! Dus toen we zagen dat er behoefte was naar compactere producten, wisten we dat we onze verpakkingen moesten veranderen. 

Door de appelen in aparte zakjes in een grote zak te verpakken, zullen de luchtdoorlatende zakken opgeslagen kunnen worden op plekken waar de bakjes niet hadden gepast. de multipack is ook makkelijker te vervoeren door de toevoeging van handvatten, waardoor ook in drukke situaties snel gesnackt kan worden. Afbeeldingen van Disney en Marvel figuren op de verpakking zullen het product laten opvallen in de winkel en zullen kinderen aanspreken. 

Freytag: "We zijn er zeker van dat consumenten dit product graag willen kopen vanwege verschillende redenen. Ze besparen tijd doordat de appelen al gesneden zijn. De zakken zijn makkelijk mee te nemen en de kinderen zullen hun favoriete figuren op de zak geweldig vinden. Het is een win-win situatie voor iedereen."

Contact:
Sarah Bockholt
Tel: (214) 206-3047

Publicatiedatum: 9-3-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: