Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Jubileum-truck voor 100-jarig Moeijes int. transporten

Een speciale aflevering bij Moeijes int. transporten Zwaag dinsdagochtend. Moeijes bestaat dit jaar 100 jaar en heeft daarom een speciale 100 jarige editie ontworpen. Die werd door truckdealer Gomes in Warmenhuizen afgeleverd. Het ontwerp hiervan is van Acretia Media & Communicatie uit Zwaag en uitgevoerd door De Graaf autospuiterij uit Zwaagdijk.Deze jubileumtruck is een nieuwe combinatie uit een serie van 6 combinaties die afgeleverd worden in maart 2017 en zullen voornamelijk worden ingezet voor het transport van bloemen, planten, groenten en fruit.De combinaties zijn samengesteld door de volgende leveranciers :
- Mercedes Benz Actros van Gomes Trucks Warmenhuizen en Wognum
- TRS Iceland koelmachines en TRS Eco-drive van TRS uit Noordwijk
- Geïsoleerde koelopbouwen van SOR Iberica uit Alzira.
- Aanhangwagens van Fliegl geleverd door Feld uit Hoorn.

De combinaties zijn opgebouwd en voorzien van laadkleppen door Feld uit Hoorn.

Moeijes Internationale Transporten en Expeditie BV is een modern transportbedrijf dat beschikt over een professionele organisatie met groot eigen wagenpark van 80 combinaties.

Transporten worden door geheel West-Europa verzorgd. Moeijes is gespecialiseerd in het transport van groenten, fruit, bloemen en planten. Daarnaast verzorgt Moeijes transporten van allerlei levensmiddelen, hoogwaardige goederen en volumegoederen. De multifunctionele vrachtwagens van Moeijes zijn dagelijks onderweg van en naar bestemmingen in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Italië, Frankrijk, Spanje en Groot-Brittannië.Moeijes beschikt in Zwaag over ca. 8000 m² op- en overslagruimte. Ook heeft Moeijes in Zwaag een eigen werkplaats waar het totale onderhoud van het wagenpark wordt verzorgd. Moeijes is in 1917 opgericht. In 2017 bestaat Moeijes dus 100 jaar! "We staan voor 100 jaar ervaring in het transport van versproducten", laat het bedrijf weten.


Voor meer informatie:
Moeijes BV
De Factorij 19
1689 AK Zwaag
T: 0229 - 23 33 44


Publicatiedatum: 9-3-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*