Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
AGRO Merchants neemt Portugese Frissul en Frigomato over

AGRO Merchants Group, marktleider op het gebied van koelopslag en logistiek, heeft bekend gemaakt Cold Land SGPS overgenomen te hebben met behulp van de Portugese investeringsmaatschappijen Inter-Risco en Portugal Ventures.

Cold Land is het moederbedrijf van Frissul en Frigomato, die tezamen over een opslagcapaciteit van 303.200 kubieke meter beschikken, ofwel 55.700 palletplaatsen, waarmee het bedrijf de grootste koelopslagaanbieder is in Portugal.Met deze overname vergroot AGRO zijn aanwezigheid in deze belangrijke regio en kan het bedrijf zijn dienstenpakket uitbreiden. Het huidige managementteam, onder leiding van directeur Afanso Almeida, zal het Portugese bedrijf blijven leiden.

De overname maakt onderdeel uit van AGRO's doelstelling om de grootste koudeketen en logistieke dienstverlener te worden in Spanje en Portugal. In maart 2016 nam AGRO het Spaanse koelbedrijf APC in Barcelona over en breidde het zijn ultramoderne faciliteiten in Algeciras uit tot 15.600 palletplaatsen.

"Frissul en Frigomato zijn waardevolle toevoegingen aan ons wereldwijde koudeketennetwerk, gezien de kwaliteit van de infrastructuur, het klantenbestand, managementteam en de hoge kwaliteit van de dienstverlening," laat  AGRO-directeur Carlos Rodriguez weten. "Het Iberisch Schiereiland is één van onze belangrijkste clusters en we willen onze huidige activiteiten in deze regio verder uitbreiden. Met de overname van Frissul en Frigomato wordt onze geografische dekking groter en kunnen we onze dienstverlening aan bestaande en nieuwe klanten verbeteren."Publicatiedatum: 9-3-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: