Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

AGRO Merchants neemt Portugese Frissul en Frigomato over

AGRO Merchants Group, marktleider op het gebied van koelopslag en logistiek, heeft bekend gemaakt Cold Land SGPS overgenomen te hebben met behulp van de Portugese investeringsmaatschappijen Inter-Risco en Portugal Ventures.

Cold Land is het moederbedrijf van Frissul en Frigomato, die tezamen over een opslagcapaciteit van 303.200 kubieke meter beschikken, ofwel 55.700 palletplaatsen, waarmee het bedrijf de grootste koelopslagaanbieder is in Portugal.



Met deze overname vergroot AGRO zijn aanwezigheid in deze belangrijke regio en kan het bedrijf zijn dienstenpakket uitbreiden. Het huidige managementteam, onder leiding van directeur Afanso Almeida, zal het Portugese bedrijf blijven leiden.

De overname maakt onderdeel uit van AGRO's doelstelling om de grootste koudeketen en logistieke dienstverlener te worden in Spanje en Portugal. In maart 2016 nam AGRO het Spaanse koelbedrijf APC in Barcelona over en breidde het zijn ultramoderne faciliteiten in Algeciras uit tot 15.600 palletplaatsen.

"Frissul en Frigomato zijn waardevolle toevoegingen aan ons wereldwijde koudeketennetwerk, gezien de kwaliteit van de infrastructuur, het klantenbestand, managementteam en de hoge kwaliteit van de dienstverlening," laat AGRO-directeur Carlos Rodriguez weten. "Het Iberisch Schiereiland is één van onze belangrijkste clusters en we willen onze huidige activiteiten in deze regio verder uitbreiden. Met de overname van Frissul en Frigomato wordt onze geografische dekking groter en kunnen we onze dienstverlening aan bestaande en nieuwe klanten verbeteren."


Publicatiedatum: