Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Daniel Buneta, Transporti Buneta

Kroatische transporteur verbindt Oost- en West-Europa

Transporti Buneta is gevestigd in midden Kroatië en houdt zich bezig met de distributie van diepvries en verse producten in Kroatië, Italië, Servië, Nederland, Oostenrijk, Duitsland, Spanje en het Verenigd Koninkrijk en tussen Kroatië en Servië.

De Russische boycot heeft een grote impact gehad op de AGF-handel en ook de transportsector bleef niet gespaard. Directeur Daniel Buneta vertelt dat de export van en naar Servië gegroeid is.



"Het is gemakkelijk om je op één markt te richten, zoals Polen dat deed met Rusland. Het gevaar bestaat echter dat je met niets achterblijft op het moment dat deze markt wegvalt. Als je aan één land kan leveren, dan kun je toch net zo goed naar meer markten exporteren? Wat je nu ziet, is dat landen, die wel naar Rusland mogen exporteren, in hetzelfde patroon vervallen als Polen destijds deed. De boycot is gunstig geweest voor ons bedrijf wat deels te danken is aan onze locatie. We vervoeren veel vracht van Italië naar Servië en ik denk dat deze producten op de één of andere manier toch in Rusland belanden," vertelt Daniel.

Het bedrijf is er trots op zijn klanten een hoge kwaliteit dienstverlening te kunnen bieden. Dit hoge niveau dankt Buneta aan zijn ervaring, investeringen in technologie en de goede interne personeelsbetrekkingen. Buneta is HACCP en ISO 9001:2008 gecertificeerd voor koeltransport, -opslag en -distributie. Daarnaast biedt Buneti zijn klanten een realtime tracking dienst zodat zendingen op ieder gewenst moment traceerbaar zijn. 

"Alle onze klanten ontvangen een gebruikersnaam en een wachtwoord waarmee ze onbeperkt toegang hebben tot ons trackingssysteem. We zijn ons er terdege van bewust dat we kostbare vracht vervoeren en dat volledige traceerbaarheid gewenst is. Om deze reden zijn al onze voertuigen uitgerust met de modernste trackingstechnologieën evenals controlesystemen voor andere belangrijke parameters zoals de temperatuur, reistijd, enzovoort. We zijn lopen graag voorop met nieuwe ontwikkelingen binnen onze sector," aldus Daniel.


Voor meer informatie:
Daniel Buneta
Transporti Buneta
Tel: +385 (0)47 844 500
Email: Daniel@transporti-buneta.hr
www.transporti-buneta.hr
Publicatiedatum: