Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Netto zet vaart achter integratie Kaiser's Tengelmann-filialen

Netto Marken-Discount maakt haast met de integratie van de Kaiser's Tengelmann-filialen in Nordrhein-Westfalen en Bayern. Zij zal nog dit kwartaal de laatste van de in totaal 51 overgenomen filialen in de twee deelstaten na een complete renovatie heropenen. In Nordrhein-Westfalen worden alle 42 en in Bayern worden tot eind maart negen voormalige Kaiser's-filialen in het Netto-filialennetwerk opgenomen. Netto neemt hierbij alle voormalige Kaiser's Tengelmann-medewerkers over en biedt hen weer een zeker toekomstperspectief. Dankzij de verbouwing volgens het nieuwe Netto-filiaalconcept presenteert de levensmiddelhandelaar haar klanten een aantrekkelijke inkoopbeleving in de modernste omgeving.Verbouwing: moderne inkoopomgeving met nieuw Netto-filiaalconcept
In het kader van de renovatie en integratie van de Kaiser's-filialen in het Netto-filialennetwerk worden er gemiddeld in elk nieuw geopend filiaal 15 diepvrieskisten geÔnstalleerd, drie nieuwe kassa's geplaatst en nog veel meer. Aantrekkelijke moodborden en pictogrammen bij de afzonderlijke productsegmenten maken de indeling van de winkel duidelijk en zorgen voor een snelle oriŽntatie bij het boodschappen doen.

Duurzaam bouwen bij Netto Marken-Discount
Door middel van de verbouwing kunnen de in totaal 51 Netto-filialen in Nordrhein-Westfalen en Bayern niet alleen aantrekkelijker, maar vooral ook energie-efficiŽnter en duurzamer worden ingericht. Netto oriŽnteert zich bij nieuwbouwprojecten al vele jaren op milieuvriendelijke bouwstandaarden en heeft in heel Duitsland al talrijke energiebesparingsmaatregelen en technologieŽn die het milieu ontzien in haar filialennetwerk geÔntegreerd. Hier kunnen nu ook de nieuwe Netto-filialen van profiteren. Naast hoog efficiŽnte LED-verlichtingsconcepten, het gebruik van afvalwarmte uit het koelproces en energie sparenden luchtgordijnen met buitentemperatuurregulering maakt Netto ook gebruik van onder meer ventilatiesystemen met warmteherwinningsfunctie.

Publicatiedatum: 9-3-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: