Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Egyptische sinaasappelen brengen meer op dan vorig jaar

De oogst van Valencia-sinaasappelen begon in Egypte in het midden van januari en is nu in volle gang. Volgens Reda Mohamed van Grand Egypt Agro Co is de huidige marktsituatie een stuk beter dan die van vorig jaar. 

"We krijgen veel bestellingen vanuit landen in Europa en Azië. De landen die de meeste interesse in Egyptische Valencia-sinaasappelen tonen zijn Nederland, Italië, Maleisië, Singapore en Bangladesh," aldus Mohamed. Deze markten zijn samen goed voor 70% van de totale productie van Grand Egypt Agro Co.



Op dit moment is de prijs voor sinaasappelen veel beter dan in dezelfde periode van vorig jaar. Volgens Mohamed komt dit voornamelijk door de wisselkoers tussen de dollar en de Egyptische pond. "We moeten echter goed oppassen voor concurrentie. Een land als Spanje zit immers dichterbij de Europese markt en Turkije heeft bijvoorbeeld lagere arbeidskosten," zegt Reda Mohamed tot slot.
 
Voor meer informatie:
Reda Mohamed
Grand Egypt Agro Co.
Tel. +20 35271515
Reda@Grandegypt.info
www.grandegypt.info
Publicatiedatum: