Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Freshng Online: schaalbaar en betaalbaar

AGF-software in abonnementsvorm

Onlangs heeft RPO de software totaaloplossing Freshng als online oplossing gelanceerd. De AGF-software wordt hierbij als een clouddienst aangeboden. Er hoeft geen dure server aangeschaft te worden en krijgt men toch de zekerheid dat uw data en applicaties altijd goed en snel beschikbaar zijn. Tevens is de server voorzien van Microsoft Office. Freshng Online is een heel pakket waarbij alle veelvoorkomende bedrijfsprocessen zijn geÔntegreerd. Gebruikers profiteren van automatisering voor een betaalbare prijs en korte implementatietijd.
 
CommerciŽle en financiŽle werkzaamheden
Al ruim 30 jaar is RPO actief in AGF-software. Met Freshng worden alle processen op het gebied van inkoop, verkoop, relatiebeheer, logistiek, facturering en financiŽn beheerst. De ERP-oplossing voor de AGF-branche is ontwikkeld in nauwe samenspraak met de markt en daardoor standaard compleet met een uitgebreide reeks bonnen en controlelijsten, managementrapportages en financiŽle overzichten. Nog specifieke functionaliteiten toevoegen, zoals EDI, WMS of Business Intelligence? Dan kan men selecteren uit een ruim aanbod aanvullende functionaliteiten. Freshng Online is een betaalbaar ERP-pakket, met RPO Hosting en Microsoft Office. Men betaalt maandelijks.
 
Informatiemiddag
Wij vertellen u graag meer over onze software en de nieuwe dienst waarbij de AGF- software in abonnementsvorm wordt afgenomen. Om te laten zien dat gegevens goed beveiligd zijn, vindt de informatiemiddag plaats in het datacenter. De informatiemiddag is op donderdag 23 maart aanstaande en vindt plaats bij Dataplace in Alblasserdam.
 
Klik hier voor meer informatie.

Publicatiedatum: 8-3-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: