Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Freshng Online: schaalbaar en betaalbaar

AGF-software in abonnementsvorm

Onlangs heeft RPO de software totaaloplossing Freshng als online oplossing gelanceerd. De AGF-software wordt hierbij als een clouddienst aangeboden. Er hoeft geen dure server aangeschaft te worden en krijgt men toch de zekerheid dat uw data en applicaties altijd goed en snel beschikbaar zijn. Tevens is de server voorzien van Microsoft Office. Freshng Online is een heel pakket waarbij alle veelvoorkomende bedrijfsprocessen zijn geïntegreerd. Gebruikers profiteren van automatisering voor een betaalbare prijs en korte implementatietijd.
 
Commerciële en financiële werkzaamheden
Al ruim 30 jaar is RPO actief in AGF-software. Met Freshng worden alle processen op het gebied van inkoop, verkoop, relatiebeheer, logistiek, facturering en financiën beheerst. De ERP-oplossing voor de AGF-branche is ontwikkeld in nauwe samenspraak met de markt en daardoor standaard compleet met een uitgebreide reeks bonnen en controlelijsten, managementrapportages en financiële overzichten. Nog specifieke functionaliteiten toevoegen, zoals EDI, WMS of Business Intelligence? Dan kan men selecteren uit een ruim aanbod aanvullende functionaliteiten. Freshng Online is een betaalbaar ERP-pakket, met RPO Hosting en Microsoft Office. Men betaalt maandelijks.
 
Informatiemiddag
Wij vertellen u graag meer over onze software en de nieuwe dienst waarbij de AGF- software in abonnementsvorm wordt afgenomen. Om te laten zien dat gegevens goed beveiligd zijn, vindt de informatiemiddag plaats in het datacenter. De informatiemiddag is op donderdag 23 maart aanstaande en vindt plaats bij Dataplace in Alblasserdam.
 
Klik hier voor meer informatie.
Publicatiedatum: