Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Grote Californische aardbeienteler brengt eigen kookboek uit

Na maanden analyseren, schrijven en bewerken, heeft California Giant Berry Farms hun favoriete verhalen en recepten uitgebracht in een kookboek. Het boek bevat meer dan dertig recepten met kleurenfoto's. Het boek kan via de website van het bedrijf of via lulu.com gekocht worden. 

Het opstellen van de recepten en de verhalen nam maanden in beslag. Via www.calgiant.com moesten recepten geselecteerd worden, die in 2016 het populairst waren. De titel van het boek is Farm, Family & Food. In het boek staan verschillende verhalen van de familie van California Giant, betekenisvolle familierecepten en de favoriete recepten van de klanten. Het boek staat vol verschillende recepten met verschillende soorten bessen. 

Het boek werd gemaakt om de meest loyale klanten van California Giant te bedanken. Dit zijn de klanten in California Giant database die meerdere keren per jaar iets bestellen en meer inzicht geven in hun winkelgedrag en voorkeuren. Deze klanten helpen het California Giant marketing team om hun communicatie te verbeteren, ze geven aanwijzingen voor de ontwikkeling van recepten en aanbiedingen, zodat het bedrijf voort kan bouwen op aankopen en vertrouwen. 

California Giant Berry Farms
Tel. (831) 728-1773
Fax. (831) 728-0613 

Publicatiedatum: 8-3-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: