Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Andries Verloop, Visser & Visser Consultancy:

"Ik geloof dat het altijd beter kan"

Na jarenlang van binnenuit gewerkt te hebben als CFO in de AGF-sector, wil Andries Verloop deze kennis en ervaring nu delen als consultant samen met zijn collega's van Visser & Visser Consultancy. "Ik geloof dat het altijd beter kan. Dat gelooft u ook en ik geloof dat u dat gelooft. Maar neemt u ook werkelijk actie om het beter te doen? Of bent u zo druk met de hectiek van iedere dag dat u er niet aan toekomt?"

Ontwikkeling in de markt
"De AGF sector kenmerkt zicht door ketenverkorting, focus op duurzaamheid en onder druk staande marges. Door de snelheid en onvoorspelbaarheid van ontwikkelingen in de sector worden er steeds hogere eisen gesteld aan de strategische wendbaarheid van de onderneming", vervolgt Andries. "Dan gaan er vragen spelen als: Hoe garanderen we de continuÔteit van het bedrijf? Hoe borgen we de innovatiekracht en het ondernemerschap? Wat betekent dit voor de inrichting van de organisatie en processen?"

Ontwikkelingen in uw bedrijf
"Maar u wilt zich ook onderscheiden in de markt en hebt dus nog aanvullende vragen", vervolgt Andries. "Kan het in mijn onderneming beter? Ben ik voldoende klantgericht? Heb ik een flexibele organisatie? Zijn mijn ondernemersdromen nog realistisch? Ben en blijf ik voldoende concurrerend en winstgevend in de toenemende competitieve AGF markt?"

Consultancy
Bovenstaande vragen kunnen we toespitsen naar de financiŽle aansturing van uw bedrijf", vertelt de consultant.
  • Het kostenniveau is te hoog
  • Interne processen lopen niet optimaal
  • Kan ik vertrouwen op mijn managementinformatie?
  • Waar wordt eigenlijk het geld verdiend?
  • We lopen tegen liquiditeitsproblemen aan door snelle groei?
  • We willen uitbreiden, nationaal en/of internationaal. Hoe pakken we dit aan?
"Herkent u ťťn of meerdere van onderstaande opmerkingen of vragen? Ik en mijn collega's helpen u bij het beantwoorden van deze vragen. Wij spreken uw taal en begrijpen uw uitdagingen. Centraal in de aanpak staat het duurzaam verbeteren van het rendement door middel van excellente uitvoering van de strategie. De opzet is het creŽren van een basis van rust en structuur in bedrijfsprocessen. Daarnaast werken we aan juiste en tijdige managementinformatie en professionalisering van de financiŽle afdeling. Kortom, we ondersteunen het ondernemerschap met een consistente en pragmatische aanpak. Ik maak graag een afspraak omdat ik geloof dat het ook bij u altijd beter kan."

Voor meer informatie:
Andries Verloop
Visser & Visser Consultancy B.V.
Wilgenbos 2
3311 JX Dordrecht
Tel: 088-337 72 20
Mob: 06-23596588
averloop@visser-visser.nl
www.omdathetaltijdbeterkan.nu

Publicatiedatum: 8-3-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: