Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Seizoensgebonden ingrediŽnten van Belgische oorsprong

Carrefour lanceert eigen maaltijdbox: Simply You Box

Na de positieve test in oktober 2016 startte Carrefour op 3 maart 2017 officieel met haar maaltijdbox de Simply You Box. De formule blijft ongewijzigd: verse en kwalitatieve seizoensgebonden ingrediŽnten bij voorkeur van Belgische oorsprong. Bij de samenstelling van de nieuwe recepten wordt rekening gehouden met de wensen van de klanten en laat Carrefour de klant zijn maaltijdbox sneller in 85 winkels afhalen.Om de smaakvoorkeuren van de klant te beantwoorden en de afhaling van de Simply You Box te vergemakkelijken, paste Carrefour bepaalde recepten en enkele betalingsvoorwaarden aan. Op maandag 13 maart 2017 zal de klant de eerste Simply You Box kunnen afhalen.

Simply You Box biedt elke week 9 nieuwe recepten, waaronder 3 klassieke gerechten, 3 familievriendelijke gerechten en 3 vegetarische gerechten. Elke maaltijd kan in maximaal 30 minuten worden bereid en bestaat uit verse seizoengebonden en geportioneerde ingrediŽnten, bij voorkeur van Belgische oorsprong. Naar aanleiding van de resultaten van de test die Carrefour in oktober hield, werd het veggieaanbod herdacht. De recepten zijn verfijnder, maar kunnen altijd even snel worden bereid.

Er zijn boxen voor 2 of voor 4 personen. Naast de ingrediŽnten, bevat de Simply You Box een affiche die het recept stap voor stap beschrijft en alle nodige informatie geeft (de geportioneerde hoeveelheden, de stappen, de kooktijd en dergelijke). Zoals bij de test kan de klant een video van het recept op zijn tablet of op zijn smartphone raadplegen, die hij via de QR code op de fiche kan ophalen.

In de box vindt de klant alle nodige geportioneerde ingrediŽnten, behalve de klassieke kruiden, bak- en andere algemene producten. Die extra ingrediŽnten staan bij de beschrijving van elk recept beschreven. Mocht de klant die niet meer in huis hebben, kan hij die in enkele kliks extra bestellen..

Vanaf 3 maart 2017 kan de klant recepten telkens voor de komende vier weken op de website ontdekken. Hij heeft de keuze uit een Simply You Box voor 2 of voor 4 personen. Bestellen kan vůůr woensdag 23.59 uur om zijn Simply You Box de volgende maandag op te halen.

Op het moment dat de klant zijn bestelling bevestigt, betaalt hij die ook. In oktober betaalde hij die in de winkel, waardoor het afhalen te lang duurde voor sommige klanten.

De prijs bedraagt 40 euro voor 3 maaltijden voor 2 personen of 60 euro voor 3 maaltijden voor 4 personen. De Simply You Box werkt niet volgens een abonnement en is er geen minimale verplichte periode vereist.

In oktober liep de test van de Simply You Box in 9 winkels. Vanaf 13 maart zal de klant zijn maaltijd-box kunnen afhalen in de 85 winkels overal in het land. In de komende weken zal dit aantal nog uitbreiden. Carrefour bestudeert de mogelijkheid om de Simply You Box aan huis te leveren.

Bron: Carrefour

Publicatiedatum: 7-3-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: