Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Lucien de Wit, Luba Fresh: "India stuurt goede kwaliteit en grote volumes"

"Zoeken naar de juiste prijs op de druivenmarkt"

Tholen - Op het moment is er volop aanvoer van druiven op de Europese markt. "In Zuid-Afrika worden momenteel de latere variƫteiten geoogst. Al met al zijn er meer druiven vanuit Zuid-Afrika deze kant opgekomen dan verwacht. Met name doordat de rode pitloze druiven niet aan de normen van het Verre Oosten voldeden, werden er meer naar Europa gestuurd", vertelt Lucien de Wit van LubaFresh. "Vanuit Chili zijn er ook druiven op de markt, maar daar heb ik zelf geen programma's in."

"Wij krijgen vanuit India momenteel de eerste containers binnen. De prijs-kwaliteitverhouding is goed, maar wel zijn er volop druiven onderweg. Een tekort aan druiven zullen we niet snel hebben", verwacht de importeur. De prijzen van de witte pitloze druiven uit India liggen op een niveau rond de 9-9,50 euro. Dat is niet extreem hoog, maar houdt de afzet er wel goed in. Zoals vaak in druivenhandel is het momenteel echt zoeken naar de juiste prijs."




Voor meer informatie:
Luciƫn de Wit
LuBa Fresh
Tel: 077-777 7715
Mob: 06-41273443
Fax: 077-777 7725
L.deWit@LuBaFresh.com
www.LuBaFresh.com