Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Marcel Baljeu aangesteld als Managing Director Budelpack Poortvliet

Per 1 maart 2017 is de heer M.J. (Marcel) Baljeu aangesteld als Managing Director (statutair directeur) van Budelpack Poortvliet. In 2 jaar tijd groeide Budelpack van een single-site onderneming naar een multi-site onderneming, met een eigen (hoofd)vestiging in Poortvliet (NL) en drie flexibele vestigingen in Waddinxveen (NL), Hazeldonk (NL) en Olszowa (PL). Deze groei vraagt om aanpassing van de organisatie. Per 1 maart 2017 is de heer M.J. (Marcel) Baljeu aangesteld als Managing Director (statutair directeur) van Budelpack Poortvliet BV.

Marcel Baljeu is in 2007 bij Budelpack Poortvliet BV  in dienst getreden als Financial Controller, zijnde verantwoordelijk voor Finance, Human Resource en ICT. In de afgelopen jaren is zijn verantwoordelijkheid uitgebreid met Supply Chain Management en Operations Management. Tevens is hij al tien jaar (minderheids)aandeelhouder in de Budelpack Groep.

Peter Nieuwkerk blijft onveranderd eigenaar van de Budelpack Groep. Met de overdracht van de  verantwoordelijkheid voor de Poortvliet-site aan Marcel Baljeu zal Peter zich als Group Managing Director van Budelpack Europe BV verder gaan richten op groei van de Groep, bestaande uit Budelpack Europe BV (equipment pool), Budelpack On Site BV (flexibel co-packen, any place, any time) en InnoFresh Packing BV (Fresh). Tevens blijft Peter functioneel verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten binnen de Budelpack Group.


Publicatiedatum: 6-3-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: