Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Leda Elite

Nieuwe druivenlabel goed ontvangen op Britse markt

AGF-leverancier Jupiter Marketing heeft het nieuwe merk Leda elite op de markt gebracht. Aanvankelijk zullen er alleen druiven onder dit merk vermarkt worden maar later mogelijk ook appelen.



"Het merk is verkrijgbaar bij geselecteerde handelaren. We werken uitsluitend met de beste producenten. De goede consistente kwaliteit is de grote kracht achter het succes van dit label," legt Yvonne Tweddle van Jupiter uit. "We willen dat onze druiven de consument de beste smaakervaring bieden." 

Leda elite zal het bestaande Elara Gold-assortiment aanvullen, waarin alle productcategorieƫn vertegenwoordigd zijn en zal vanaf volgend jaar in de retail- en foodservicebranche te koop zijn.

"Bij dit nieuwe merk ligt de nadruk op de smaak. Dit is een belangrijk aspect bij AGF wat regelmatig naar de achtergrond verdwijnt door de focus op houdbaarheid en marges. Bij Leda elite staat de smaakbeleving voorop en tot dusver zijn de reacties boven verwachting," aldus Yvonne.
 
Voor meer informatie:
Yvonne Tweddle
Jupiter Marketing
Tel: +44 1952 822200
Email: yvonnet@jupitermarketingltd.com
www.jupitermarketingltd.com
Publicatiedatum: