Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wereldwijd Uitgelicht Druiven

In maart staan druiven weer een maand in de belangstelling in het speciale blok Wereldwijd Uitgelicht bij AGF.nl. De Zuid-Afrikaanse druivensector kan terugkijken op een prima seizoen ondanks eerdere zorgen over droogte.De late gebieden in Zuid-Afrika zijn momenteel aan het oogst. Chili is vroeger dit jaar en er komen berichten dat de markt in Amerika tegenvalt. Waarschijnlijk zal er meer naar Europa komen. De Europese markt dreigt binnenkort overvol te raken aangezien Chili het druivenseizoen eerder heeft gestart en de eerste volumes al naar Europa onderweg zijn.

Wat wil de consument

Er zijn worden veel verschillende druivenrassen ontwikkeld in de productielanden. Consumenten staan in de supermarkten regelmatig met de handen in het haar om een keuze te maken bij het schap. Pitloos wordt steeds meer de norm en voor druiven met pit hoef je alleen nog maar een deel van de Italianen wakker te maken. Welke druiven zijn het meest populair? Wat wil de consument? Een beetje zoet of Candy-zoet?

Als je een interessant persbericht hebt, of je wilt je opinie geven over de markt of de situatie in de druiven, kun je ons altijd contacteren via redactie@agf.nl

Natuurlijk is dit ook een mooie kans om je eigen bedrijf een maand lang in de schijnwerpers te plaatsen met behulp van een banner binnen dit prominente thema. Je kunt een maand lang een banner boeken in het Wereldwijd Uitgelicht-blok op AGF.nl voor 700 euro.
Publicatiedatum: