Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Wereldwijd Uitgelicht Druiven

In maart staan druiven weer een maand in de belangstelling in het speciale blok Wereldwijd Uitgelicht bij AGF.nl. De Zuid-Afrikaanse druivensector kan terugkijken op een prima seizoen ondanks eerdere zorgen over droogte. De late gebieden in Zuid-Afrika zijn momenteel aan het oogst. Chili is vroeger dit jaar en er komen berichten dat de markt in Amerika tegenvalt. Waarschijnlijk zal er meer naar Europa komen. De Europese markt dreigt binnenkort overvol te raken aangezien Chili het druivenseizoen eerder heeft gestart en de eerste volumes al naar Europa onderweg zijn.

Wat wil de consument

Er zijn worden veel verschillende druivenrassen ontwikkeld in de productielanden. Consumenten staan in de supermarkten regelmatig met de handen in het haar om een keuze te maken bij het schap. Pitloos wordt steeds meer de norm en voor druiven met pit hoef je alleen nog maar een deel van de Italianen wakker te maken. Welke druiven zijn het meest populair? Wat wil de consument? Een beetje zoet of Candy-zoet?

Als je een interessant persbericht hebt, of je wilt je opinie geven over de markt of de situatie in de druiven, kun je ons altijd contacteren via redactie@agf.nl

Natuurlijk is dit ook een mooie kans om je eigen bedrijf een maand lang in de schijnwerpers te plaatsen met behulp van een banner binnen dit prominente thema. Je kunt een maand lang een banner boeken in het Wereldwijd Uitgelicht-blok op AGF.nl voor 700 euro.

Publicatiedatum: 1-3-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*