Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Trendwatcher Anneke Ammerlaan:

“Retail moet gebrek aan AGF-kennis overwinnen”

In de crisisjaren vervingen veel retailers hun AGF-chefs door jonge vakken vullende scholieren. Maar nu AGF volop in de aandacht staat, staan retailers nu voor de taak een gebrek aan kennis binnen de AGF-afdeling te overwinnen, zegt foodrebel en trendwatcher Anneke Ammerlaan in de februari uitgave van Primeur. Volgens haar moeten we een voorbeeld nemen aan Denemarken waar groenten echt het pareltje van de supermarkt zijn.


Supermarkt van de Toekomst in Milaan met zichtlijnen en digitale informatie over de producten op schermen, foto van Inres, Carloriatti.

Professor Gino van Ossel van de Vlerick Business School constateert dat er momenteel een transformatie gaande is, waarbij het eindpunt nog niet is bereikt. Hij voorspelt dat de supermarkten saaie DKW-afdelingen gaan inruilen voor vers. Misschien komen er zelf groenteslagers zoals bij de nieuwste Amerikaanse supermarkt van Whole Foods. Bovendien wordt technologie in de supermarkt steeds belangrijker zoals in de Milaanse Supermarkt van de Toekomst en Amazon Go. Het het februarinummer van Primeur bespreekt de achtergronden en ontwikkelingen op het gebied van vers en technologie in de supermarkt.

Het hele artikel lezen? Neem een abonnement op AGF-Primeur en wij sturen je het februari-nummer nog toe


Publicatiedatum: 8-3-2017
Auteur: Marjet Lubbers
Copyright: www.agf.nl

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: