Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Ardo introduceert gele, groene en rode diepvriessmoothies

"Smoothies met nieuwe en verrassende combinaties"

Tholen - Innovatie is een belangrijke pijler bij Ardo. Sinds enkele jaren biedt het bedrijf ook diepvriessmoothies, vanaf 2016 op grotere schaal. "Hiermee spelen we in op de convenience trend die al langer speelt. Tijdens Horeca Expo in BelgiŽ selecteerde een vakjury uit zo'n 120 inzendingen de meest innoverende producten. Ardo sleepte de Baanbreker Award in de wacht voor de drie nieuwe smoothiemixes: de groene smoothie, de gele smoothie, en de rode smoothie. "Dit zijn smoothies met verrassende en vernieuwende combinaties."Voorgesneden en op smaak gebracht

Volgens Heidi Goovaerts van Ardo is dit product zťťr convenience. "Immers alle ingrediŽnten, waaronder fruit en groenten, zijn reeds voorgesneden en de Ardo smoothie is ook al op smaak dankzij de aangepaste kruiden. Enkel wat vruchtenjus of yoghurt toevoegen, blenden en de smoothie is klaar. Bovendien is de smoothie lekker fris omdat er gestart wordt vanuit diepgevroren ingrediŽnten. Men hoeft dus geen extra ijsblokjes meer toe te voegen. Daarnaast zijn de zakjes reeds voorgeportioneerd zodat je de juiste verhoudingen voor een smaakvolle smoothie hebt. Door de producten 15 tot 30 minuten vooraf uit de vriezer te halen zal het blenden iets eenvoudiger gaan."

Stijgende interesse

"De Ardo Smoothiemixen zijn momenteel enkel in het foodservice-kanaal te koop. Ons doel is om de smoothies ook in de supermarkten te gaan verkopen, dit lukt reeds onder private label. Er is een stijging te zien in de afzet en we willen ons de komende tijd verder ontwikkelen in verschillende markten. Met name uit het Verenigd Koninkrijk, ScandinaviŽ, Nederland en BelgiŽ komt de vraag. Dit omwille van stijgende interesse naar diepvriesfruit en afgeleiden van fruit. We zijn ook aan het werk om meer smaken te introduceren."

De ingrediŽnten van de nieuwe smoothies

De ingrediŽnten van de smoothies zijn als volgt: groene smoothiemix met ananas, mango, spinazie, groene kool en munt. De rode smoothiemix bevat mango, aardbei, bosbes, rode biet, gember en koriander. In de gele smoothie zit ananas, mango, avocado, banaan, butternut-pompoen en basilicum.

Voor meer informatie:
www.ardo.com

Publicatiedatum: 2-3-2017
Auteur: Gertrude Snoei
Copyright: www.agf.nl

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: