Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Jumbo Groentebingo moedigt kinderen aan wintergroenten te eten

Wintergroenten als boerenkool, spruiten, broccoli, hutspot, witlof, zuurkool, andijvie en bloemkool zijn vaak niet het favoriete avondeten van kinderen. Daarom bedacht Jumbo groentebingo. Via een spelvorm maken zij het proeven van deze gezonde kost leuker. In de Jumbowinkels zijn bingokaarten te krijgen waarmee ouders en kinderen thuis kunnen bingoën, niet met getallen maar met groenten.Stickers
Voor iedere groente die het kind proeft, kunnen zij een sticker op de bingokaart plakken. Er staan acht verschillende groenten op de bingokaart. Een volle kaart levert een mooie beloning op, die ouders en kinderen zelf bepalen. Er is een sticker voor boerenkool, spruiten, broccoli, hutspot, witlof, zuurkool, andijvie en bloemkool. Wanneer een kind één van deze wintergroenten écht niet lekker vindt of als je een andere groente wilt laten proberen, is er een blanco sticker om een groente naar keuze in te vullen.

Makkelijke recepten
Jumbo moedigt haar klanten aan om meer groenten en fruit te eten en maakt dit ook makkelijk en betaalbaar. Zo zijn wintergroenten nu in de seizoenaanbieding. In samenwerking met het Voedingscentrum zijn gezonde recepten ontwikkeld die voldoen aan de vernieuwde Schijf van Vijf. Wekelijks plaatst Jumbo nieuwe recepten op jumbo.com waarin elke week een andere groente de hoofdrol speelt. De recepten, die bestaan uit 5 ingrediënten en binnen 30 minuten klaar zijn, staan nu in het teken van wintergroenten uit de groentebingo. Zo wordt lekker en gezond eten kinderspel voor iedereen.

Bron: Jumbo

Publicatiedatum: 1-3-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: