Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Voor trays van Ifco en Europol

Afdekken met folie zonder lijm of klemmen

Het Duitse A+P Service Peter Schiffmann heeft een methode ontwikkeld om trays van Ifco en Europol af te dekken met folie zonder het gebruik van extra materialen zoals lijm of klemmen om de folie te bevestigen.



Via een lopende band worden de trays/kartonnen dozen door de machine gevoerd. De folie wordt door tangen vastgegrepen en over de trays heengetrokken. De folie kan reeds micro of macro geperforeerd en/of bedrukt zijn. Het stansen van de hoeken doet de machine. De positionering van een reeds bedrukte folie gebeurt met behulp van een stuurbalk. Zo wordt bijvoorbeeld een lay-out steeds op dezelfde plaats op de tray gepositioneerd.

Nadat de folie over de tray heen is getrokken, wordt deze opgetild en in de folie gedrukt, zodat het over de hoeken van de krat schuift en vast komt te zitten. Aansluitend wordt de tray weer naar beneden gelaten en uit de installatie getransporteerd.
Publicatiedatum: