Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Patent op verwerking bloemkoolkruimels

Het Amerikaanse Green Giant Fresh heeft in de VS een patent gekregen voor de manier waarop het bedrijf bloemkool verwerkt onder het merk Cauliflower Crumbles. De aanvraag voor het patent in Canada is op dit moment in behandeling. 

De methode die door Green Giant Fresh wordt gebruikt omvat alles van verwerking tot verpakking. Tijdens het proces wordt de versheid en de kleur van het product behouden en wordt ervoor gezorgd dat het product tot meer dan 16 dagen houdbaar is. Cauliflower Crumbles is een veelzijdig product dat goed werkt als bijgerecht of als alternatief kan worden gebruikt voor aardappelen of pasta. 
 


Na het succes van Cauliflower Crumbles heeft Green Giant Fresh nu ook twee andere producten geïntroduceerd waarmee van Cauliflower Crumbles een echte merklijn wordt gemaakt. Cauliflower Crumbles "Fried Rice" Blend en Sweet Potato & Cauliflower Crumbles zijn nu in supermarkten in de VS verkrijgbaar. Nu steeds meer ketens de nieuwe varianten in de schappen plaatsen, komt het merk Cauliflower Crumbles steeds beter op gang. 

"Consumenten zoeken naar alternatieven die minder tijd kosten, maar nog steeds gezond zijn," zegt Jennifer Fancher van Green Giant Fresh. "De nieuwe voorverpakte zakken hebben heel weinig voorbereiding nodig, maken geen rommel en geven ook weinig afval. En ze zijn gezond. De Cauliflower Fried Rice Blend heeft slechts een vierde van het aantal calorieën dat je normaal in gebakken rijst terugvindt."

De mixzakken van het Cauliflower Crumbles-assortiment zijn direct gereed voor gebruik. De bloemkoolcrumbles kunnen worden geroosterd, gebakken, gepureerd of direct in de verpakking worden gestoomd. Alle producten zijn glutenvrij, paleo-vriendelijk en kunnen in alles van pizza's tot salades en zelfs desserts worden gebruikt.

Publicatiedatum: 24-2-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: