Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Nieuwe Smurfenfim "De Smurfen en het Verloren Dorp"

Fréson de Palos en Sony Pictures lanceren gezamenlijke campagne

Fresón de Palos en Sony Pictures zijn de samenwerking aangegaan om zowel de aardbeienafzet als de nieuwste Smurfenfilm te promoten, die vanaf 31 maart in de bioscopen te zien zal zijn. De band tussen het product en de welbekende striphelden heeft tot een campagne geleid die gericht is op alle leeftijden, aangezien de Smurfbessen etende blauwe wezentjes jong en oud aanspreken.De reclames zullen op televisie, internet en andere media te zien zijn en verwijzen naar de website www.fresonpromocion.com, waar consumenten kans maken op vakanties naar de Sony studio's in Californië, playstations, headsets en duizenden gratis bioscoopkaartjes voor de nieuwste Smurfenfilm.

Naast afbeeldingen op de gebruikelijke verpakkingen heeft Fréson de Palos ter gelegenheid van deze campagne een exclusief nieuw format ontwikkeld: een kleurrijke doos met Smurfenprint die gevuld is met 1 kilo eersteklas aardbeien.De nieuwe verpakking zal een prominente plaats in het AGF-schap krijgen en in zowel Spanje als de rest van Europa.


Over Fresón de Palos:
Fresón de Palos is de grootste aardbeienproducent in Europa en marktleider in Spanje. Het bedrijf werd 35 jaar geleden opgericht en heeft ruim 140 medewerkers in dienst. Binnen de sector staat Fréson de Palos bekend om zijn kwaliteit en innovatie.

Over Sony Pictures Entertainment:
Sony Pictures Entertainment houdt zich onder meer bezig met de productie van films en tv-series, digitale content, investeringen in wereldwijde televisiekanalen en productontwikkeling in meer dan 142 landen.


Voor meer informatie: info@fresondepalos.es

Publicatiedatum: 24-2-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: