Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Netwerkbijeenkomst AspergeGilde bij Limgroup in Horst

Tijdens de netwerkbijeenkomst op 16 februari 2017 brachten leden en relaties van het AspergeGilde Peel en Maas een bezoek aan subsponsor Limgroup. Er was een rondleiding door de kas en het laboratorium. Daarnaast was er voldoende tijd om te netwerken in het programma.



Voorzitter van het AspergeGilde, Mat Kersten, opende de netwerkbijeenkomst met het programma voor 2017. Het AspergeGilde betaat 10 jaar en dat feit gaat op feestelijke wijze gevierd worden. Hij wees hierbij speciaal op de Opening van het AspergeSeizoen op 26 maart in gemeente Peel en Maas. Tijdens de Opening worden ook de ambassadeurs bekend gemaakt – deze zijn nu nog geheim, maar zij zullen een mooie functie vervullen tijdens het jubileumjaar.



Daarna zette Sjaak Berden (Limgroup) de wereldwijde ontwikkelingen in de asperge industrie uiteen, en schetste Ton Smolders (Limgroup) het bedrijf en haar activiteiten. Deze presentaties werden gevolgd door een excursie door het moleculair en weefselkweek-lab én de kas. Daar komt heel wat technische kennis kijken. De organisatie en alle aanwezigen laten weten terug te kijken op een zeer interessante en geslaagde middag.



Publicatiedatum: