Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Giorigi: "Mixladingen zijn onze specialiteit"

Azefresh exporteert hoofdzakelijk naar GeorgiŽ, Azerbeidzjan en Rusland

Tholen - In oktober 2015 werd Azefresh opgericht. Het bedrijf exporteert vanuit het pand van B&L Fresh Logistics in Barendrecht groenten en fruit hoofdzakelijk naar GeorgiŽ, Azerbeidzjan en Rusland. Azefresh levert hoofdzakelijk aan groothandels, die op hun beurt weer de lokale markthandelaren en retailers voorzien. "In de toekomst willen we ook de import op gaan starten", vertelt Giorgi.

"We kopen nu hoofdzakelijk in Nederland en BelgiŽ onze producten, aangevuld met andere Europese landen", vertelt de exporteur. "Vroeger at men in de landen waar wij naar exporteren erg traditioneel, maar inmiddels is het assortiment flink uitgebreid. Zo zijn exoten als mini-ananas, avocado's en guanabana's en ramboetan veelgevraagd. Omdat het vervoer naar onze bestemmingen toch zo'n acht dagen in beslag neemt, exporteren we ook producten als zachtfruit en mango's, die niet zo lang houdbaar zijn per luchtvracht."

"We zijn echt gespecialiseerd in mix-ladingen. Daarbij controleren we elke doos. In tegenstelling tot de grote bedrijven die volle auto's handel wegsturen, proberen wij ons te onderscheiden op kwaliteit", vertelt de exporteur. Hij is niet ontevreden over de eerste anderhalf jaar. "In het begin heb je altijd met opstartproblemen te maken, maar we zijn blij hoe het loopt en streven altijd naar beter."

Voor meer informatie:
Azefresh
Koopliedenweg 28,
2991 LN Barendrecht, Netherlands
Tel: +31 180 47 17 38
Mob: +31 6 42 85 35 95
info@azefresh.com
www.azefresh.com


Publicatiedatum: 2-3-2017
Auteur: Izak Heijboer
Copyright: www.agf.nl

  

Reacties:


Was er toevallig geen embargo vran kracht in Rusland?
Vraagje, Barendrecht - 2-3-2017 13:24:50


Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: