Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Andiprim afgelopen jaren hard gegroeid door overnames

"We willen de grootste logistieke dienstverlener in de Belgische AGF-sector worden"

Tholen - De Belgische logistieke dienstverlener Andiprim heeft de afgelopen jaren diverse andere logistieke bedrijven overgenomen. Bedrijfsleider Dirk Smets geeft aan dat na de overname van Adritrans in 2013 nog drie andere overnames volgden. "Dit waren DAV trans, Daans uit Putte en Vervoer Gunther Huyssens. De vloot bestaat ondertussen uit 40 combinaties. Daarnaast zijn we ook gegroeid door het aantrekken van nieuwe klanten uit de AGF-sector."



Nieuwe generatie Scania
Het bedrijf heeft onlangs geïnvesteerd in nieuwe trailers en opleggers. "De nieuwe generatie Scania is ondertussen in gebruik en werkt naar tevredenheid", aldus Dirk. "We blikken positief vooruit. De komende jaren willen we verder innoveren en de grootste worden als logistieke dienstverlener in de Belgische AGF-sector met de beste klanttevredenheid. De overnames zijn volledig afgerond. Daardoor krijgen we er telkens meer werk bij, maar dat doen we met plezier!"

Start in 1995
Andiprim valt onder Group A. de Witte. Het grootste deel van het vervoer vindt plaats in België. De logistieke dienstverlener is sinds 2011 gevestigd bij de Mechelse Veilingen in Sint-Katelijne-Waver. Andiprim vervoert groenten en fruit onder geleide temperatuur. Het bedrijf werd opgericht in mei 1995 als groentewinkeltje aan de kerk te Beerzel in Putte. In 1998 werd de winkel uitgebreid tot een groothandel voor groenten en fruit op de groothandelsmarkt van Antwerpen. In 1999 werd de eerste vrachtwagen en oplegger gekocht. Langzamerhand werden er ook transporten voor derden uitgevoerd vanuit de veilingen en naar de grootwarenhuizen toe.

Voor meer informatie:
Andiprim bvba
Mechelsesteenweg 120
2860 Sint-Katelijne-Waver - België
T +32 15 76 05 23
F +32 15 76 05 22
info@andiprim.be
www.andiprim.be