Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
18 tot 20 oktober 2017, Madrid

Inschrijving Fruit Attraction 2017 gestart

De inschrijving voor de negende editie van Fruit Attraction is vanaf nu mogelijk. De vakbeurs zal gehouden worden van 18 tot 20 oktober 2017. De eerste inschrijvingsronde eindigt op 5 april, waarna de plaatsen tussen 24 en 27 april toegewezen zullen worden. Deelnemers kunnen dit op locatie doen tijdens een speciale toewijzingsbijeenkomst of de verdeling van de standplaatsen overlaten aan de organisatie van Fruit Attraction.

Ruim 1.500 exposanten en 60.000 professionals uit 110 landen zullen aanwezig zijn op dit driedaagse evenement in Madrid wat Fruit Attraction tot een internationale vakbeurs maakt. Het tijdstip van de beurs valt bovendien in een gunstige periode voor de AGF-sector.

Fruit Attraction is bedoeld om tegemoet te komen aan de behoeften van AGF-kopers en -verkopers en heeft drie belangrijke functies: marketing, innovatie en kennis.

Tijdens de komende editie van Fruit Attraction zal een een scala aan noviteiten de revue passeren: Brazilië en China (te gast als importmarkten), een speciale afdeling gewijd aan noten (The Nuts Hub), Smart Agro Area (Met technologieën, innovaties, kennis en middelen om de efficiëntie te verhogen),  Seed Planet Area (waar nieuwe ontwikkelingen op het gebied van zaad- en plantveredeling gepresenteerd worden, het Lanzadera-programma, sla en granaatappelen als 'Fresh 'n Star' producten van het jaar en een uitgebreid programma met congressen en seminars.

Er zal ook weer een weer een Holland en België Paviljoen zijn in Madrid. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met onderstaande personen.

Voor meer informatie: (Holland Paviljoen)
Ger van Burik 
Holland Fresh Group 
Tel: 079-3681118
burik@hollandfreshgroup.com

Voor meer informatie: (België Paviljoen)
Thais Mees
VLAM
Thais.Mees@vlam.be

Iciar Martínez de Lecea
Fruit Attraction
Tel : +34 91 722 51 77
iciar.martinez@ifema.es
www.fruitattraction.ifema.es                              

Agent van Feria de Madrid
Muriel Halling
muriel@intraservice.nl


Publicatiedatum: 22-2-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: