Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Partnership Sarco Packaging en REV Packaging Solutions

Sarco Packaging gaat samenwerken met REV Packaging Solutions. De partijen hebben deze week een overeenkomst gesloten waarin Sarco Packaging exclusiviteit krijgt van REV Packaging Solutions en hiermee officieel dealer wordt in de Benelux. Jaap van der Sar, eigenaar van Sarco Packaging is erg blij met de samenwerking: "REV biedt innoverende verpakkingsmachines die goed aansluiten bij de vraag van onze klanten. De machines hebben hierdoor een toegevoegde waarde aan ons huidige assortiment."


vlnr: Mark van der Kamp, Leonardo Lanzara, Jaap van der Sar

Gedeelde passie
Beide bedrijven delen de passie AGF verpakkers te voorzien van weeg- en verpakkingsmachines die goed aansluiten bij de wensen van de klant. REV verpakkingsmachines zijn interessant voor vrijwel iedere teler die zijn AGF product wil verpakken in net. De producten kunnen los of samen met een plastic of kartonnen bakje in een net worden verpakt. Het net wordt dicht gemaakt door middel van een metalen clip of door de unieke sealtechniek waardoor er geen metalen clip nodig is. Leuke toevoegingen op de verpakkingen zijn een handvat, label en/of een wijnglaslabel.

Interesse
Dat er interesse naar de machines is blijkt uit reacties van menig AGF verpakkers. De eerste machine is inmiddels verkocht en de vraag blijft. Sarco Packaging krijgt daarom een machine in zijn showroom om te gebruiken voor demonstraties:



REV Vega
De machine staat bekend om zijn flexibiliteit doordat het een groot diversiteit aan vormen kan verpakken in net. Van een doosje tot een enkele sinaasappel, bijna alles is mogelijk. Het net wordt uiteindelijk gesloten door een metalen clip. De machine kan aan de verpakking een wijnglaslabel, een band of een handvat toevoegen.







REV SPIDER
Deze automatische machine verpakt diverse soorten groente en fruit dat in een plastic bakje zit, in een netverpakking. Dit net wordt gesloten met een metalen clip en kan worden voorzien van een wijnglaslabel. De machine beschikt over een lange net tube, waardoor de machine een hoog aantal verpakkingen kan produceren en erg zelfstandig is.



REV LION
Deze automatische verpakker is de enige verpakkingsmachine die een volledig PE kunststof verpakking kan maken. Hierdoor is deze verpakking 100% recyclebaar. De machine is compact, maar beschikt over veel technologie wat het bedienen makkelijk maakt. De machine kan het label op 3 verschillende manieren bevestigen: onderlangs, bovenlangs of rondom.



REV TIGER
Deze REV machine verpakt producten in een net om daarna de verpakking dicht te sealen. Dit betekent dat de verpakking volledig recyclebaar is, omdat er alleen PE kunststof wordt gebruikt. In tegenstelling tot de REV LION kan deze verpakker producten los verpakken. De machine heeft een hoge productiviteit en weinig onderhoud nodig.




REV Packaging Solutions heeft een nieuwe machine ontwikkeld die automatisch banden rondom producten verbindt. Producten als bananen en prei die voorheen werden verpakt door plastic worden met deze banden verpakt. Hierdoor wordt er op korte termijn ontzettend veel plastic bespaard. Doordat de banden dik genoeg zijn is het mogelijk productinformatie of een barcode op de verpakking te zetten en het product is nog steeds goed te zien door de consument.



Voor meer informatie:
Sarco Packaging BV
Jaap van der Sar
info@sarcopackaging.com
 
Publicatiedatum: