Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
ODB-event

Welke grote handels- en douane onderwerpen komen op u af?

Het Overleg-Douane Bedrijfsleven (ODB) organiseert op 10 maart 2017 voor het eerst een evenement waar de samenwerking tussen de douane, Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT), de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA), bedrijfsleven en wetenschap centraal staat. In het gebouw van de Erasmus Universiteit van Rotterdam bieden de deelnemers aan het ODB u de kans om rechtstreeks mee te praten over hoe het bedrijfsleven en de douane nog beter kunnen samenwerken.

Programma
Wilt u ook een beter inzicht hoe handelsakkoorden u commerciële kansen bieden? Of bent u op zoek naar een beter beeld van grote handels- en douane onderwerpen die relevant zijn of gaan worden voor uw organisatie? Onder leiding van dagvoorzitter Arthur van Dijk (TLN) bieden we u op 10 maart een veelzijdig programma. Praat mee over het belang van douanefacilitatie voor de internationale handel- en goederenverkeer en de huidige samenwerking tussen douane en bedrijfsleven. Graag sluiten wij het samenzijn af met een borrel, hier krijgt u de kans om met diverse klantmanagers van de douane, andere bedrijven en vertegenwoordigers van de NVWA en de IL&T in contact te treden.

Bekijk het volledige programma

Break-out sessies
Een groot gedeelte van het programma bestaat uit break-out sessies, waar u deel kunt nemen aan een interactieve sessie bij een onderwerp van uw keuze. In deze sessies wordt de diepte gezocht op diverse actuele onderwerpen. Bij de aanmelding dient u een keuze te maken uit twee sessies die hieronder inhoudelijk staan weergegeven.

Customs in the boardroom
De douane-afdeling is vaak onbekend binnen de rest van het bedrijf, terwijl deze een vitale functie vervult. Hoe maak je deze NO-afdeling een KNOW-afdeling, en hoe positioneer je deze binnen het bedrijf. Zo wordt onder meer aandacht besteed aan het belang van export compliance.

Voor meer informatie klik hier

Meer informatie
evofenedex evenementenbureau
T: 079 3467 346


Publicatiedatum: 31-3-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: