Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Hans van Es neemt afscheid van groenten- en fruitsector

Woensdag 15 februari heeft Hans van Es afscheid genomen als directeur van DPA. Hij betrad in 1994 de groenten- en fruitwereld als directeur van de Exporteursbond.
 
In 1999 werd Hans directeur corporate affairs bij The Greenery. In dat jaar werd hij ook benoemd tot directeur van de VTGFP, later DPA. Hij vertegenwoordigde Nederland in internationale organisaties en comités en verdedigde de belangen van de Nederlandse groente- en fruitafzet in Brussel en daarbuiten. In Brussel stond GMO hoog op de agenda, een voor de telersvereniging belangrijke subsidieregeling.
 
Hans was o.a. actief in Copa-Cogeca en Freshfel en had een breed netwerk bij de Europese Commissie en het Europees Parlement. Het afscheid vond plaats in kasteel Doorn met DPA-bestuur en genodigden.

Voor meer informatie:
GroentenFruit Huis
Louis Pasteurlaan 6
2719 EE Zoetermeer
079 – 3681100
info@groentenfruithuis.nl
www.groentenfruithuis.nlPublicatiedatum: 20-2-2017

  

Reacties:


Beste Hans,In Moscow heb jij mij indertijd gevraagd of ik bestuurslid wilde worden bij de exporteurs bond. De samenwerking met jou was heel prettig. Wij hebben ook aan de wieg gestaan van de fusie van de drie organisaties wat toen Frugiventa werd. Een mooie tijd om op terug te kijken. Ik wens je veel succes in je verdere leven en misschien tot ziens. Groeten Peter Beemsterboer
peter Beemsterboer, Warmenhuizen (email) - 20-2-2017 17:25:31


beste hans, ik heb je nog gezocht in berlijn.veel geluk met je volgende stap in je leven. de deur bij ons in haren staat voor je open, laat nog eens wat van je horen.ik zelf stop eind februari bij de fransen (Compagnie Fruitiere), ik wordt tenslotte dit jaar 75!
groet ook van Sina
fred hofman
tel 0505345915
fred hofman, haren - 20-2-2017 15:45:12


Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: