Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Temperatuur bewaking tijdens opslag en transport

Temperatuur bewaking is hierbij essentieel zowel tijdens het transport als tijdens de opslag. Sinds kort wordt hiervoor door AFL Barendrecht gebruik gemaakt van SenseAnywhere, een uiterst simpel maar zeer effectief systeem dat temperatuur, luchtvochtigheid en beweging meet en deze metingen direct online zet.

AFL Barendrecht is een van de grotere transporteurs van groenten en fruit van Nederland. Het bedrijf heeft zo'n 28 vrachtwagens op de weg rijden en heeft de beschikking over 14 koelcellen, die elk 230 pallets kunnen bergen. "Wij zelf maar vooral ook onze klanten willen weten onder welke condities hun versproducten zijn vervoerd", vertelt Alkine Barendrecht, office manager bij het bedrijf. "We deden al zaken met TService.nl, een bedrijf dat gespecialiseerd is in temperatuur bewaking en beheersing. Zij attendeerden ons op SenseAnywhere. Een ideale oplossing voor ons probleem. We hebben het zelf heel gemakkelijk geïnstalleerd en hebben er geen omkijken meer na. Geen lastige bedrading of ander gedoe."


Een vierkant blokje ter grootte van een dobbelsteen dat temperatuur, luchtvochtigheid én beweging registreert en deze metingen automatisch en draadloos verstuurd naar mobiele telefoon of pc.

Niet groter dan een dobbelsteen
Een systeem waarvoor geen technische dienst of ICT-afdeling nodig is. Een systeem dat een e-mail of sms stuurt wanneer het fout gaat zodat direct ingegrepen kan worden. Toepasbaar in kassen, stallen, koelingen, vriezers maar dus ook voor transport van temperatuurgevoelige producten.

Een vierkant blokje ter grootte van een dobbelsteen dat temperatuur, luchtvochtigheid én beweging registreert en deze metingen automatisch en draadloos verstuurd naar mobiele telefoon of pc.

Slim en betaalbaar
Een systeem dat via deze kanalen waarschuwt als de vooraf ingestelde temperatuur afwijkingen vertoont. Al uw data overzichtelijk verzameld en overal online toegankelijk. Met het SenseAnywhere systeem kunt u thuis voor de open haard op uw smartphone bekijken of binnen uw bedrijf alles in orde is. Wanneer de NVWA uw bedrijf inspecteert kunt u er zeker van zijn dat de temperatuur data van de afgelopen 5 jaar opgeslagen en direct opvraagbaar zijn.
 
SenseAnywhere is niet alleen slimmer dan andere systemen maar ook betaalbaar, eenvoudig in gebruik en in een handomdraai te installeren.
 
Voor meer informatie:
T Service
Spoorstraat 155
NL6591GT, Gennep
Postbus 181
6590 AD GENNEP
T: +31 (0) 485 542626
E: info@tservice.nl
W: www.tservice.nl

 
Publicatiedatum: