Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Nieuw:walnotendrank

Borges heeft het eerste walnotendrankje op de markt gebracht onder het merk Borges Natura. Volgens het bedrijf is het drankje 100% lactose- en glutenvrij en bevat het alle goede voedingsstoffen van walnoten. Het drankje is gemaakt voor mensen die veel aandacht aan hun gezondheid besteden en de consumptie van groentenproteïnen willen verhogen. 

Het product wordt gemaakt van walnoten uit Californië en van walnoten die Borges zelf produceert. Borges heeft in Californië en in Badajoz een walnootplantage. Walnoten hebben veel gezonde eigenschappen, dus het drankje is rijk aan antioxidanten, Omega 3, foliumzuur en magnesium. Het hoge Omega 3 gehalte is goed voor het hart, omdat het het cholesterolgehalte verlaagt. Foliumzuur (vitamine B9) voorkomt bloedarmoede en hart- en vaataandoeningen. Magnesium helpt tegen vermoeidheid. 

Ook bevat het drankje weinig vet en weinig zout en natrium, waardoor de bloeddruk normaal blijft. De smaak van het drankje is zoet. Elk glas bevat vijf walnoten, wat de aanbevolen hoeveelheid per dag is om het hart gezond te houden. Verder bevat het drankje geen suikers of toegevoegde zoetstoffen. Het kan koud of warm gedronken worden, maar het kan ook gebruikt worden als basis voor andere drankjes of recepten.

Borges creëert een nieuwe markt waar nog weinig concurrenten zijn, maar die wel erg in opkomst is. Volgens Consumer Milk Report heeft de sector van groentendrankjes een goed jaar afgesloten. Het aantal producten is met 9,2% gestegen, waarbij nieuwe haver-, rijst- en amandeldrankjes een grote rol speelden.

Publicatiedatum: 17-2-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: