Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Bijeenkomst NKA bij N&S in Zaltbommel

Op dinsdag 2 februari jl. heeft de eerste bijeenkomst dit jaar van het Netwerk voor Kwaliteitsmanagers in de AGF (NKA) plaatsgevonden bij N&S Academy in Zaltbommel. Tijdens deze bijeenkomst heeft Hans van Luijk van Van Nature een presentatie gegeven over Tuinbouw in beweging "Waar gaan we heen".
Vervolgens gaf Michael van Duijnhoven, directeur en eigenaar van N&S,  een presentatie over Ontwikkelingen in retail volgens Walmart. Kijk hier voor de presentatie van Hans van Luijk en Michael van Duijnhoven.Daarnaast zijn in kleine groepjes moodboards gemaakt. Iedere groep plakte foto's en teksten uit tijdschriften uit de 'kwaliteitswereld' en op een flip-over. Dat alles met de bedoeling om thema's en onderwerpen te verkrijgen voor de volgende NKA bijeenkomsten.       
N&S heeft een faciliterende rol, maar de wens is om samen invulling te geven aan alle bijeenkomsten. Hierin is niet N&S bepalend, maar alle deelnemers dragen een steentje bij door actief mee te denken. Peter van der Veeken (Unit Manager N&S) heeft in zijn speech aangegeven dat het NKA nu al jaren bestaat, maar we zijn in een impasse terecht gekomen. Noodzaak is een frisse start met nieuwe ideeën en inspiraties. De volgende NKA bijeenkomst is op donderdag 1 juni.

Voor meer informatie:
Natasja Jacobs
T: 0418 – 57 58 59
office@ns-quality.nl


Publicatiedatum: 16-2-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: