Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Appelprijzen China dalen met 20% tot 25%



"In China is het appelareaal de laatste jaren gegroeid met als resultaat dat de volumes jaarlijks toenemen. Het ontbreekt echter aan goed beheer en kwaliteitsgaranties wat zijn weerslag heeft op het consumentenvertrouwen en de prijzen. Het appelareaal groeide dit jaar met 60% maar de prijzen daalden met 20% tot 25%," vertelt fruitteler en -handelaar Gou. 



"In Xianyang, in de provincie Shanxi, wordt het late appelras Fuji geteeld, evenals perziken, druiven en overige fruitsoorten. In 2015 vond de appelverkoop met name online plaats waarbij ze verkocht werden aan groothandelsmarkten in het hele land. In 2016 verliep de afzet redelijk en momenteel hebben we nog een grote voorraad appelen," vervolgt Gou.



"Het is ons doel om onze klanten bedrijfssystemen te bieden van het planten tot aan de internationale handel. We hebben een bestelservice ontwikkeld waarbij rekening gehouden wordt met de individuele wensen van de klant. We zijn een 'groen' bedrijf en maken geen gebruik van gewasbeschermingsmiddelen of andere chemische stoffen. "Ik verwacht dat de fruitmarkt in 2017 relatief stabiel zal blijven en dat we een volume zullen vermarkten dat ongeveer gelijk is aan dat van 2016," aldus Gou.

Contact: Mr.Gou (Fruitteler)
Mobile number: +86 130 2076 5020
Publicatiedatum: