Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Mobiele presentatie-eiland

Cabka-IPS heeft op de Fruit Logistica in Berlijn haar noviteiten in het assortiment gepresenteerd.Daartoe hoorde bijvoorbeeld de Euro E7, de nieuwste pallet van het bedrijf. Deze pallet staat voor het beste uit twee werelden, want ze verbindt de voordelen van houten en kunststof pallets. De Euro E7 is dankzij haar bouwwijze uniek op de markt. Haar inrijopeningen, dekhoogte en blokken komen overeen met de afmetingen van een europallet. Zo kan de kunststof pallet moeiteloos in automatische opslag- en transportsystemen ingevoegd worden die geschikt zijn voor de handling van standaard houten pallets. Dit heeft veel voordelen voor het ladingsdragermanagement, bijvoorbeeld dat de Euro E7 zonder aanpassingsproblemen parallel in een transportbandsysteem naast houten pallets kan lopen.

De Euro E7 heeft bovendien een lange levensduur, ook bij intensief gebruik, en lage transportkosten dankzij haar lichte eigen gewicht. Scherpe hoeken of houtsplinters die producten en apparatuur kunnen beschadigen horen tot het verleden. De Euro E7 behoudt aan het einde van haar levensduur haar materiaalwaarde. Ze kan voor 100 procent gerecycled worden en door Cabka-IPS tot nieuwe pallets verwerkt worden.

Vermindering van de productafschrijving met 30 procent: de Eye-Catcher
Cabka-IPS presenteerde eveneens de Eye-Catcher: een productpresentatiesysteem waarbij een speciaal frame onder de groente- of fruitverpakking geplaatst wordt die de producten optilt. De producten treden zo op de voorgrond en de verpakking ziet er vol, fris en smakelijk uit. Ervaringen uit de praktijk laten zien dat de productafschrijving hierdoor met 30 procent gereduceerd kan worden. Door de behaalde besparingen heeft de Eye-Catcher een Return on Investment (ROI) van slechts twee maanden.Blikvanger op de Fruit Logistica: het mobiele presentatie-eiland
De Eye-Catcher kan met een ander product van Cabka-IPS gecombineerd worden dat op de beurs voor grote belangstelling zorgde: het mobiele presentatie-eiland. Het gaat hierbij om een professionele productpresentatie voor het extra onder de aandacht zetten van producten, promoties en acties. Of het nu gaat om groenten en fruit, bloemen of bakkerijproducten, het mobiele presentatie-eiland is de perfecte blikvanger voor de meest uiteenlopende producten. Daarvoor kan zij flexibel aan de beschikbare ruimte aan worden gepast. Bovendien is het mobiele presentatie-eiland makkelijk in elkaar te vouwen en op te bergen.

Publicatiedatum: 21-2-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: