Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Menno Reijgersberg, Europe Retail Packing:

"Verhuizing Barendrecht aangegrepen voor vernieuwing interne transportvloot"



Tholen - Al enkele jaren is Europe Retail Packing (ERP) actief op het handelsterrein in Barendrecht. Onlangs verhuisde de dienstverlener naar een nieuwe locatie in het voormalige pand van Hispa. "Het voordeel is dat we op een neutrale locatie zijn gevestigd. Dat weten veel klanten erg te waarderen. We zijn samen met Kivits-Goes verhuisd en dat biedt voor alle partijen toegevoegde waarde. Zij verzorgen de op- en overslag en wij kunnen alle verpakkingsactiviteiten uitvoeren", vertelt Menno Reijgersberg.



"Door onze grote capaciteit zijn we heel flexibel en kunnen we grote volumes in korte tijd voor onze klanten verpakken in alle vormen van flowpack tot netlon, girsac en clamshell. Of het nou gaat om glasgroenten, citrus, exoten of specialties, wij hebben er een verpakkingslijnen voor in huis. Alle producten die binnenkomen, worden gescand, waardoor de traceability gewaarborgd is. Daarbij houden we alle protocollen rond hygiƫne en voedselveiligheid scherp in het oog", vertelt Menno.



ERP heeft de verhuizing aangegrepen om haar interne transportvloot te vernieuwen. Vollebregt Vorkheftrucks zorgde voor de nieuwe heftrucks en pompwagens.



Voor meer informatie:
Europe Retail Packing
Handelscentrum ZHZ 51
2991 DB Barendrecht
Mob: 06-21832400
menno@europeretailpacking.nl
www.europeretailpacking.nl

Vollebregt Vorkheftrucks
www.vorkheftrucks.nl