Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
De overheid biedt financieel voordeel flexibele karton verpakkingssystemen

De RVO (onderdeel van het Ministerie van Economische Zaken) heeft flexibele karton verpakkingssystemen opgenomen in de MIA en VAMIL regeling voor duurzame investeringen. Dit wil zeggen dat deze verpakkingssystemen in de klasse F vallen: u mag 75% van de investering willekeurig afschrijven (VAMIL) en nog eens 36% van de waarde mag extra worden afgeschreven (MIA). Dit kan dus een aanzienlijk belastingvoordeel opleveren.Deze regeling staat uitgebreid beschreven in de Milieulijst 2017. U vindt de flexibele karton verpakkingssystemen op pagina 18 van de Milieulijst:
F 1210 Variabele verpakkingsmachine a. bestemd voor: op basis van variërende hoogte, breedte en lengte verpakken van artikelen in dozen waardoor per doos de hoeveelheid verpakkings- en vulmateriaal wordt beperkt, b. bestaande uit: een 3D-meetsyteem, een snij- en vouwinrichting, een doosopzet- en vouwsysteem en al dan niet de volgende onderdelen: een robot, een tapesysteem, een labelprinter en een labelaanbrengsysteem.

Onder deze systemen vallen onder meer:
    Box On Demand volledig flexibel
    Doos op maat in hoogte
    Doos op maat in lengte
    Karton wikkelen
    Dozen oprichten
    Dozen sluiten in flexibiliteit

Wenst u meer informatie over deze regeling of over de mogelijkheden van onze karton verpakkingssystemen? Neemt u dan contact op met: info@cretech.nl of bel 077-4623222

Klik hier voor de website.Publicatiedatum: 20-2-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: