Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Roamlers ook aan het werk in Noorwegen, Denemarken, Portugal en Oostenrijk

Roamler breidt haar dienstverlening verder uit. Naast de 146 landen waar Roamler al actief is met ongeveer 195.000 Roamlers die diverse werkzaamheden uitvoeren (van het verzamelen van data tot aan het plaatsen van bijvoorbeeld displays) gaat Roamler nu ook aan de slag in Noorwegen, Denemarken, Portugal en Oostenrijk.
 
Christiaan Rijnhout van Roamler: "Roamler is sinds vorige week ook gestart met een crowd in Noorwegen, Denemarken, Portugal en Oostenrijk. De Scandinavische consumenten, door ons Roamlers genoemd, melden zich in hoog tempo aan. Met het uitrollen in deze landen voldoet Roamler nog beter aan de vraag van haar opdrachtgevers om op grote schaal inzicht te verkrijgen in de Europese retail. Het is onze droom om een wereldwijde crowd te hebben, maar Europa dekken we al bijna helemaal." De start in deze landen betekent dat Roamler nu al in 20 landen actief is.

Crowd based
Als een van de eerste bedrijven in Europa begon Roamler in 2011 met volledig 'crowd-based' werken. Door gebruik te maken van slimme technologie en grote groepen gekwalificeerde mensen die overal beschikbaar zijn is het mogelijk om (vaak inefficiŽnt) werk heel flexibel, snel en grootschalig uit te voeren. De mensen die het werk doen (de 'Crowds' of 'Communities') zijn niet in dienst van Roamler en plannen en organiseren hun werk zelf.

In retail groeide Roamler uit tot marktleider op het gebied van Insights in retail Executie. De Roamlers (crowds) veelal bestaande uit betrokken en getrainde consumenten kunnen in hun thuis- en winkelomgeving participeren in onderzoeksopdrachten. Daarnaast startte Roamler in 2016 met een hoger gekwalificeerde crowd, genaamd Roamler Works, die zij inzetten om voor klanten op grote schaal volledige merchandising of sales opdrachten uit te voeren.

Voor meer informatie:
Roamler Nederland
Christiaan Rijnhout
Westerdoksdijk 411
Amsterdam
T: +31 (0) 6 4241 7720
www.roamler.nl
-------------------------------------------------------------------------
 

Publicatiedatum: 15-2-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: