Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Optimaal gebruik van heftrucks met Linde Connect Desk

In de logistiek is het belangrijk dat belangrijk dat magazijn- en heftrucks optimaal en efficiënt worden ingezet. Inzicht in het gebruik van de transportmiddelen is daarbij onmisbaar. Dat is nu met één druk op de knop te verkrijgen dankzij het Fleetmanagement systeem Linde Connect Desk.

Inzicht in vloot
Met Connect Desk wordt er een klein kastje in de heftrucks geplaatst. Deze geeft draadloos informatie tijdens de operatie door; wie rijdt op welke truck, hoe wordt de truck gebruikt en hoe zit het met de productiviteit? Connect Desk houdt alle gegevens bij. Met één klik op de knop zijn alle data zichtbaar. Daarmee krijgt ieder bedrijf inzicht in het huidige vlootbeheer en kan men inspelen op piek- en dalmomenten.



Wat levert werken met Connect Desk op?
Met Connect Desk kunnen personen worden toegewezen aan heftrucks. Voordat zij de truck kunnen starten, moeten zij de truck 'activeren' door middel van RFID tags. Op deze manier rijdt altijd de juiste persoon met het juiste certificaat op de truck. Daarmee wordt voldaan aan de wetgeving en wordt de veiligheid verbeterd. Voordelen van Connect Desk zijn: minder schades, kostenverlaging, inzicht in data, benchmark tussen chauffeurs, afdelingen en processen ongeacht locatie.



Connect Desk is zowel af-fabriek als achteraf in te bouwen op heftrucks. Bovendien kunnen ook niet Linde heftrucks met Connect Desk worden uitgerust.

Bron: MotraLinde
Publicatiedatum: