Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Marley Spoon introduceert maaltijdbox zonder doos

Marley Spoon lanceert in samenwerking met PostNL haar eerste maaltijdbox zonder doos. In lijn met het streven naar minder verpakkingsafval en milieubelasting, stapt Marley Spoon vanaf 15 februari over van kartonnen verpakkingen op herbruikbare koelboxen. De PostNL koelboxen, die 300-500 keer gebruikt zullen worden, zullen de milieuschade verminderen. Naar verwachting levert het een besparing van 97.000 kilo (of 106 ton) papier ofwel 1610 bomen in een jaar op.
 
Louisa Denison, duurzaamheidsonderzoeker van Marley Spoon: "We zien Marley Spoon's product als een gemakkelijke en effectieve manier voor klanten om hun milieuvoetafdruk te verkleinen als het gaat om kopen en bereiden van eten. Deze nieuwe samenwerking met PostNL is een spannende nieuwe ontwikkeling in ons voortdurende streven naar vermindering van verpakkingsafval, en we hopen zo snel mogelijk wereldwijd vergelijkbare oplossingen uit te rollen."

De herbruikbare koelbox, ontworpen door PostNL, is voorzien van duurzame koelelementen die behoud van de versheid tijdens het transport waarborgen. Bij aflevering ontvangt de klant de zakken met ingrediënten en de receptkaarten, terwijl de herbruikbare box en koelelementen teruggaan naar het magazijn.

Carlos Mendes Aguiar, Commercieel Directeur, PostNL Pakketten: "We zijn verheugd dat we dankzij onze gezamenlijke inspanning met Marley Spoon niet alleen het gemak kunnen bieden van dagelijkse leveringen, maar tegelijkertijd kunnen bijdragen aan een duurzame ontwikkeling van de online foodmarkt."   

Bron: Marley Spoon
 

Publicatiedatum: 14-2-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: