Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aartsenfruit exclusieve distributeur voor het Chileense Copefrut

"Vanaf januari 2017 zijn wij een nieuwe samenwerking gestart met Aartsenfruit", vertelt commercieel directeur René Wünkhaus. "De contacten stammen reeds uit het verleden, maar zij zijn nu de exclusieve partner geworden voor ons Chileens topmerk Copefrut in de Benelux. Na het sluiten van ons kantoor in Nederland denken wij met Aartsenfruit de juiste en sterke partner gevonden te hebben om onze producten op een juiste manier in de markt te zetten."

"Copefrut is gespecialiseerd in pruimen, nectarines, kersen, blauwe bessen, appelen, peren en kiwi's. Al deze producten zullen gedurende het komende seizoen beschikbaar zijn bij Aartsenfruit. Deze week ontvangen zij van ons de eerste pruimen en nectarines. We zijn ervan overtuigd dat de samenwerking tussen Copefrut en Aartsenfruit erg succesvol zal zijn", zegt René Wünkhaus. Jack Aartsen geeft aan erg trots te zijn om het Copefrut-merk aan het exclusieve portfolio van Aartsenfruit toe te voegen.

www.aartsenfruit.com

Publicatiedatum: