Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Verpakkingsbeurs en Industriele vakbeurs gaan samenwerken

Tijdens de kick-off van Empack 's-Hertogenbosch kondigde Easyfairs haar nieuwe concept 'Empack Relatiedagen' aan. Deze worden op 20 en 21 september 2017 in Evenementenhal Hardenberg georganiseerd. Dankzij deze nieuwe aanpak krijgen bedrijven die actief zijn in verpakken, aandrijvings- en besturingstechniek, industriŽle automatisering, digitalisering, industriŽle productietechnieken en toelevering ťťn compleet contactmoment aangeboden, zodat het voor de gehele keten een interessante beleving is.

Met deze nieuwe variant brengt Easyfairs ook de Noord-Nederlandse verpakkingsindustrie bij elkaar. Netwerken en relatiebeheer zijn twee belangrijke sleutelwoorden tijdens deze dagen. De Empack Relatiedagen vinden tegelijkertijd met de Technische IndustriŽle Vakbeurs (TIV) plaats. Het eerste samenwerkingsproject tussen Artexis Easyfairs en Evenementenhal is daarmee een feit.

Multi-disciplinair netwerken
Onderscheidend aan de Empack Relatiedagen is ook dat aandacht wordt besteed aan netwerken in verschillende disciplines. Het gaat niet alleen om de relatie tussen exposant en potentiŽle klant, maar er is ook aandacht voor de interactie tussen verpakkingsprofessionals onderling. Zij komen voorafgaand aan de beurs op een sportieve en ontspannen manier met elkaar in contact op een golf business event, dat op 19 september 2017 in de omgeving van Hardenberg wordt georganiseerd.

De twee daaropvolgende dagen zijn volledig ingericht op de relatie tussen de exposant en bezoekers, maar ook tussen bezoekers onderling. Hiervoor worden legio mogelijkheden gecreŽerd, waar juist een locatie als Evenementenhal Hardenberg zich uitstekend voor leent. Bezoekers van de Technische IndustriŽle Vakbeurs zijn hier ook van harte welkom en kunnen vanuit het technische platform een kijkje nemen op het verpakkingsplatform en vice versa.

Publicatiedatum: 15-2-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: