Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Verpakkingsbeurs en Industriele vakbeurs gaan samenwerken

Tijdens de kick-off van Empack 's-Hertogenbosch kondigde Easyfairs haar nieuwe concept 'Empack Relatiedagen' aan. Deze worden op 20 en 21 september 2017 in Evenementenhal Hardenberg georganiseerd. Dankzij deze nieuwe aanpak krijgen bedrijven die actief zijn in verpakken, aandrijvings- en besturingstechniek, industriële automatisering, digitalisering, industriële productietechnieken en toelevering één compleet contactmoment aangeboden, zodat het voor de gehele keten een interessante beleving is.

Met deze nieuwe variant brengt Easyfairs ook de Noord-Nederlandse verpakkingsindustrie bij elkaar. Netwerken en relatiebeheer zijn twee belangrijke sleutelwoorden tijdens deze dagen. De Empack Relatiedagen vinden tegelijkertijd met de Technische Industriële Vakbeurs (TIV) plaats. Het eerste samenwerkingsproject tussen Artexis Easyfairs en Evenementenhal is daarmee een feit.

Multi-disciplinair netwerken
Onderscheidend aan de Empack Relatiedagen is ook dat aandacht wordt besteed aan netwerken in verschillende disciplines. Het gaat niet alleen om de relatie tussen exposant en potentiële klant, maar er is ook aandacht voor de interactie tussen verpakkingsprofessionals onderling. Zij komen voorafgaand aan de beurs op een sportieve en ontspannen manier met elkaar in contact op een golf business event, dat op 19 september 2017 in de omgeving van Hardenberg wordt georganiseerd.

De twee daaropvolgende dagen zijn volledig ingericht op de relatie tussen de exposant en bezoekers, maar ook tussen bezoekers onderling. Hiervoor worden legio mogelijkheden gecreëerd, waar juist een locatie als Evenementenhal Hardenberg zich uitstekend voor leent. Bezoekers van de Technische Industriële Vakbeurs zijn hier ook van harte welkom en kunnen vanuit het technische platform een kijkje nemen op het verpakkingsplatform en vice versa.
Publicatiedatum: