Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Euro West koopt Girsac-verpakker bij Jasa

Tholen - Tijdens de Fruit Logistica werd de deal beklonken tussen Euro West en Jasa voor de aanschaf van een nieuwe Girsac-verpakkingsmachine. "Een Girsac-verpakkingsmachine hadden we nog niet. Van klanten kregen we vraag om citrus in Girsac te verpakken. Deze investering vormt de eerste stap in een serie om onze wegers te vernieuwen", vertelt Marco Vijverberg van Euro West.


De deal is rond: Robbert Reijgersberg en Marco Vijverberg van Euro West (rechts) toasten met Piet en Sandra Pannekeet van Jasa


De Girsac-verpakker wordt geplaatst achter een weger van Newtec en moet eind april draaien. "We hebben uiteraard bij meerdere leveranciers een offerte opgevraagd. Jasa kwam daar niet als goedkoopste en duurste uit, maar we zijn altijd erg tevreden over hun service en dat is ook veel waard. We zijn er blij mee dat we vanaf dit jaar ook deze verpakkingsmogelijkheid aan onze klanten kunnen aanbieden", vertelt Marco.

Volgens Piet Pannekeet van Jasa is de Girsac naast de netverpakking met clip nog altijd de meest gevraagde verpakkingsvorm voor citrus. "Het is een trend om meer te communiceren op de verpakking en daarin is de Girsac-netverpakking met band onderscheidend. Daarbij is het ook mogelijk om de verpakking met handvat te leveren, al ligt de capaciteit dan wat lager. We zijn blij dat een trouwe klant als Euro-West wederom voor ons heeft gekozen."

www.euro-west.nl
www.jasa.nl

Publicatiedatum: 13-2-2017
Auteur: Izak Heijboer
Copyright: www.agf.nl

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: