Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Koppert Cress introduceert nieuwe verpakkingsrange

Tholen - Tijdens de Fruit Logistica in Berlijn introduceert Koppert Cress haar vernieuwde verpakkingsrange. Het bedrijf gebruikt deze handelsbeurs om de laatste ontwikkelingen aan haar directe afnemers en logistieke partners te tonen. Alle producten worden vanaf 20 maart 2017 geleverd in een totaal gerestyled eigentijdse vormgeving.

Het onderscheid in de verpakkingen zit in de kleurcombinaties. Uitgangspunt zijn de vijf smaken. Elk product heeft een eigen kleurenpalet aangevuld met afbeeldingen van smaakassociaties of smaakvrienden. De doos heeft een deksel gekregen. De kleinverpakking is vernieuwd en de TopSeal- en folieverpakking worden vervangen door een transparant bakje met banderol.


Marc Bonsmann van Koppert Cress toont de nieuwe verpakking

Speciale aandacht is er voor Dutch Cuisine, de recente stroming in de gastronomie, gebaseerd op vijf principes: cultuur, natuur, gezond, kwaliteit en waarde. Het principe 80% groenten en 20% vlees of vis, is het uitgangspunt dat Koppert Cress volledig onderschrijft en door Rob Baan wordt uitgedragen in zijn streven om van Nederland de gezondste delta van de wereld te maken.

In de komende maand start Koppert Cress de campagne, waarmee ook de eindgebruiker, de chef, geïnformeerd zal worden over de nieuwe producten.

Voor meer informatie:
Jan van Berkel
Koppert Cress
De Poel 1, 2681 MB Monster
Tel: +31 (0)174 242819
www.koppertcress.com


Publicatiedatum: 13-2-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: