Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Westland Adviesgroep en Smit AssurantiŽn fuseren

Sinds jaar en dag zijn de Westland Adviesgroep in Poeldijk en Smit AssurantiŽn in 's-Gravenzande een van toonaangevende bedrijven in de verzekeringsmarkt voor glastuinbouw. Westland Adviesgroep vierde 1 januari jl. haar vijftienjarig bestaan en Smit AssurantiŽn is eveneens decennia lang actief in de markt. Met het concept van advies "voor ondernemers, door ondernemers" is betrokkenheid bij het wel en wee van ondernemend Westland bewezen.

Ondernemen is vooruitzien: met die gedachte in het achterhoofd spelen beide kantoren al enige tijd met de gedachte wat de ideale schaal is om dichtbij de klant te blijven, deskundigheid op lange termijn te waarborgen en inkoopkracht bij verzekeraars te garanderen.

Zo begonnen enige tijd geleden de gesprekken over samenwerking tussen de Westland Adviesgroep en Smit AssurantiŽn. Als snel bleek dat het qua werkwijze, klantbeleving en persoonlijkheden goed klikte tussen de (eigenaren van) de kantoren. En wat goed is komt snel: nu maken beide partijen bekend dat de kantoren per 1 maart 2017 samen verder zullen gaan onder de naam Westland Adviesgroep.


Het nieuwe directieteam wordt gevormd door Ton van Dijk, Rob Warmenhoven, Marco Smit en Doreen van Adrichem.

Toekomst
De nieuwe combinatie heeft een sterk marktaandeel in de glastuinbouw, zowel in de primaire markt (kas/gewas) als secundair (toeleveranciers, handelshuizen, installateurs, transporteurs, kassenbouwers, cash en carries etc). Ook internationaal is de nodige kennis en ervaring voorhanden zodat klanten in het buitenland gevolgd en begeleid kunnen worden.

Voor meer informatie:
Westland Adviesgroep
Jan Barendselaan 60
2685 BV Poeldijk
T: 0174-245082
F: 0174-752751
E: info@westlandadviesgroep.nl
www.westlandadviesgroep.nl


Publicatiedatum: 13-2-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: