Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Intelligente pakrobot van Greefa

Het Nederlandse bedrijf Greefa is gespecialiseerd in sorteermachines. Het bedrijf heeft nu met SmartPackr een nieuwe robot voor pakstations op de markt gebracht, die door Greefa zelf een intelligent verpakkingssysteem wordt genoemd. De robot behoort tot de nieuwste generatie van machines van Greefa en is volgens het bedrijf "best slim"."De machine vult trays en open kratten met een snelheid van een stuk fruit per seconde. Dit gebeurt op een hele betrouwbare en mechanische manier. De machine lijkt een beetje op ons eigen bedrijf in de zin dat we een reputatie hebben als vriendelijk en menselijk, maar tegelijkertijd onder onze klanten bekend staan wegens hoe compromisloos efficiënt we zijn."

"De prestaties komen niet alleen door snelheid," zegt Dick Verkade van Greefa. "De machine gebruikt innovatieve technologie om het fruit te verwerken, die door ons bedrijf is ontwikkeld. Dit garandeert dat het fruit met beleid en zonder beschadiging wordt gesorteerd. Je kunt zelfs kiezen hoe het fruit wordt gepositioneerd, zoals bijvoorbeeld met de lichtrode kant naar boven."

Fruit- en gebruiksvriendelijk 
Hoewel de kwetsbaarheid van het fruit een prioriteit heeft, is er volgens Greefa ook goed gekeken naar gebruiksgemak. "De SmartPackr mag dan misschien wel intelligent zijn, maar het is nog steeds een apparaat dat instructies nodig heeft. Met een gebruiksvriendelijk touchscreen kunnen opdrachten aan het systeem worden gegeven, waarmee je de robot bestuurt en niveaus als snelheid en capaciteit aan kunt passen."De SmartPackr wordt gecombineerd met Greefa's eigen meetsysteem voor externe kwaliteit en tenslotte een laatste scan op kleur. Volgens Greefa maakt dit de robot het meest nauwkeurige, efficiënte en gebruiksvriendelijke verpakkingssysteem dat momenteel beschikbaar is.

Voor meer informatie:
Monique Verrips 
GREEFA 

Publicatiedatum: 15-2-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: